Peminat Setia

Sunday, June 26, 2011

SoRaNg~~



Ello... skunk tinggal aku sorang jer kat umah nih hahaha... bile ade along ngan angah aku asyik nak gaduh jer.. skunk diorang da blah rase borink pulak~~ hahaha... so nak wat cam maner lagi kalu dah sorang2 tuh bkak 
huhuhu................. lpas tuh tengok la video baru yang di post oleh Henshin Fever....

Ape yang menarik kat Henshin Fever adalah video kamen rider nyer yang lengkap hahaha...
aku nih harap je da form 5 tapi x bole lpas lagi citer FAVOURITE aku tuh... Skarang nih tgah layan Kamen Rider OOO (Ozu) huh..

Kamen Rider OOO
Ok larh tuh je kot citer aku kali nih~
~sayonara

No comments:

Random Quote GBS