Peminat Setia

Sunday, July 31, 2011

Percaya Padaku

Setiap kisah percintaan bermula dengan KEPERCAYAAN...
Kepercayaan sangat sukar untuk dibentuk..
ade btol ak??? hahahah

So hayati lirik Lagu Nih :


Ungu - Percaya Padaku Lyrics
aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu, melihatmu
seluruh tubuhku terpaku dan membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku tak ingin berlalu
reff:
berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku
ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku
saat ku tahu kau akan pergi jauh
izinkan aku tuk selalu menantimu
untuk katakan ku ingin dirimu (ingin dirimu)
agar kau tahu betapa ku terlalu
mencintaimu aku akan menunggu
hingga dirimu kembali untukku
repeat reff
tolonglah aku bagaimana diriku
ungkapkan itu rasa yang membelenggu
dalam hatiku ku cinta padamu
repeat reff
berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku



BeRsAwAng~~

Hai.... Aku rase blog aku nih dah penuh sawang dah...
Dah lame x update ~ sebab tak tau mau tulis aper..


Agak2 kalu tulis I Love You cukup tak???

Ok lahh my idea dah blackout....

dah lupa mau tulis apa.... Babai



Friday, July 01, 2011

~BAD~

owh no.... ari nih tak dapat g sekola sebab demam and sakit tekak



BENGANG giler...
ni mesti banyak menjerit kat padang masa hari sukan hari tuh




ARRRRGHHHHHH............ Hehheh

Random Quote GBS