Peminat Setia

Wednesday, September 28, 2011

UnTUk AWAK..^_^


NILAM 2011 DATANG LAGI!!!!

HMM... Saya tau awak tercalon dalam NILAM taun nih ------> ikut jejak langkah PAKWE la katakan... hahahah..... saya harap awak buat yang terbaik yerp hmmm....

kalau yang temuduga awak tuh nak USHA awak, awak debik jer biar dia TING-TONG... tak yah laa awak nak takut2 kat orang yang temuduga tuh.... kalau ade bermalam kat sana, masa buat persembahan kebudayaan buat yang terbaik macam GROUP LELAKI NILAM NEGERI MELAKA 2010 yer...

Alah soalan dia semua senang-senang, awak jangan risau SANGAT SENANG... hahahaha... nanti diorang ade suruh awak belakon satu babak dalam karya yang awak pilih....

AWAK BUAT YANG TERBAIK ------> JANGAN LUPA MSJ SAYA...


!!!! GAMBATEH !!!!

BUAT SAYA BANGGA YER WAK...




<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/V8YmULOIUdM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sunday, September 11, 2011

TrIaL SpM ~ ~

Esok dah nak exam.. Aku pon dah study gak aper yang orang2 nih kater maybe keluar..
Tingal nak jawab dengan penuh keyakinan jer.. yakin la Sangat !!!


Dalam Trial kali nih aq nak pastikan aq buat yang TERRRBAIK ~ terbaik lah sangat
Matepelajaran yang aq yakin boleh buat dan lulus : 

1. Bm
2. Bi
3. Math Modern
4. Agama
5. Sejarah
6. Bio

Yang ragu2 :
1. Kimia
2. Physics
3. Add Math

Huh PeNing2.....
boley pecah kepala dibuatnyerrrr


Random Quote GBS