Peminat Setia

Saturday, January 21, 2012

Entry Tengah Malam

 

Hai followers and readers blog BIG DREAMS ARE ENDLESS...
Korang tengah buat apa tu? 
Kalau ditanya dekat tuan punya blog tak lain dan tak bukan mengadap game je la kerje nya.. 


Aku tahu tengah malam nie ada yang tak tidor lagi sebab sebok dok calling2 BF/GF masing-masing kann..??
JANGAN TIPO NANTI MASUK NERAKA TAU!!

Tak kira lah berhubung guna apa sekalipun..
Ada yang guna ni ----->       

Ada pulak siap nak WC (web cam) guna ni

|
|
|
\/



BETUL TAK..

Apa cara sekali pon korang call BF/GF korang..
Jangan sampai buat benda tak senonoh pulak..

Last sekali just nak ingatkan korang semua :  

"Cinta yang membawa kepada perkahwinan adalah satu kebaikan. Jadi, jangan kata Islam mengharamkan perasaan cinta antara lelaki dan wanita. Katakanlah Islam mengharamkan zina dan mendekati zina!"

Eh!! Jap aku ada lagi satu pesanan kat korang semua....









JANGAN

















TIDOR

















LAMBAT SANGAT

















NANTI DIA DATANG




|
|
|
\/









2 comments:

iRiS said...

nasib baik iris baca entry ni di pg hari klu x terkejut beruk di wt nya huhu

e-Zo94 said...

haha selamat..

Random Quote GBS