Peminat Setia

Thursday, January 12, 2012

JaDi MATH and ADD MATH teacher??


Yeah !! Ni yang aku buat masa tunggu result SPM...

Actually tak pernah terfikir pon nak jadi cikgu tapi mak long aku dah mintak tolong kan nak buat macam mana... Dah alang-alang tunggu SPM terima je lah kannn.. untung-untung duit pon MASYUK =D


Huhu..

Nampak kan gambar dekat atas tu.. macam tu la nanti ganasnya cikgu AZAM... JYEAHH

Tak ada lah.. aku main-main je kot ..
anak orang tu.. pakai hentam jer nak marah-marah....

starting this Saturday dah start mengajar
LIMA orang budak aku nak kena ajar ni..


BAK KATA KAWAN KITA KAT ATAS NI

"GILA COOOOL"

Okay got it tajuk pertama yang aku ajar nanti 


tau tak ape nih??

ini namanya Quadratic Expression & Equation..




yeah... I like this chapter SOOOOOO much..

aku akan ajar dia orang cara senang 
guna ni jer


yang penting  "GOOD LUCK TO MEE"





3 comments:

intan_blur said...

salam kenal beb..
i follow u disini.;)

adoiii..pening nye tgk nih kan ;)
teringt waktu dulu

e-Zo94 said...

tq.. hehe.. ada masa baca lah tags MY NOVEL

Nunaayat said...

wahh...best nnt ada pengalaman pengajar....gdluck...:)

Random Quote GBS