Peminat Setia

Thursday, February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?


Ya. join segmen lagi..

Seriusly aku memang nak blog aku nih kena kritik
sebab aku nak tau kelemahan blog aku

dan 

baiki kelemahan blog  aku

agar blog aku dapat menandingi kepopularan blog yang ohsem2
macam blog Ben Ashaari

Aku tak kisah asal orang yang mengkritik blog aku kata blog aku ni macam-macam
asalkan diorang guna budi bahasa yang betul untuk menegur..

Macam pantun

"Buah cempedak di luar pagar,
Ambil galah tolong jolokkan,
Saya budak baru belajar,
Kalau salah tolong ketukkan"

* I mean tunjukkan
HEHEEH

ok macam pantun tu kata
aku pon budak baru belajar

Blog aku ni pon dibina pada taun 31 MEI 2011
Baru lagi kan..

So sebab tu aku harap sangat agar ada orang boleh bagi komen SEKARANG


kepada blog aku yang sememangnya sengal ni..

ADA PAHAM..

SO apa lagi TULIS komen sekarang...

26 comments:

miSs tyNa said...

blog arkib agak semak la budak sengal . ^^

e-Zo94 said...

dah kurang semak kui3

Syahmi Elias said...

bace entry ni..

http://syahmielias.blogspot.com/2012/02/9-sebab-kenapa-tak-perlu-pasang-music.html

Fendy said...

simple tp kurang menarik...

Mish Apple said...

Kene kemaskan sidebar sikit.

e-Zo94 said...

ada cadangan tak :D

Kyra Hizrina said...

hai, kyra melawat awak sambil 'kritik' ... maaf ye kalau tak mnyenangkan..

blog awak ni simple, kurang menarik dari segi template..bckground blog awak ni nmpk simple..

if you dont mind, myb you need to change your bckground and buat header utk your blog? :)

hrap dpt mmbantu awak tingkatkan kualiti blog.

slmt berblogging :)

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

El-Janna said...

rasanya side bar perlu letak belah kanan. sbb klau nk bca entry kena scroll ke kanan bru leh baca ayat pjg.. tulisan utk side bar tu pulak mmg kena sesuai. nmpk mcm serabut la. btw suka dgn warna yg simple mcm ni^^^

Arra Ahmad said...

kaler background boleh tukar kalau nak..:)

http://arazua.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

apisv2 said...

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Oh Hani Rrisffa said...

saya singgah nak kritik nehh..hehehe

kalau boleh letak sidebar bg kemas2..yang lain ok..

jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

nur nadzirah said...

dari segmen yang sama..nak kritik sikit..rasanya sidebar perlu kemaskan lagi kott..nmpak lebih kemas.. :)ok jomkritik saya pulak

Pamie said...

hurm..kemaskan sidebar je kut :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

ReeneeRaaid said...

thanks sebab sudi visit blog sy. sy rasa okay je blog awk cuma kalau boleh, remove lagu dr blog. bikin sy terperanjat td :)

e-Zo94 said...

alolo cian dia.. selamat tak sakit jamtung yer..

ok i'll try :D

mieza said...

sudah follow kamoO
erm. maybe header tu boleh tukar laen kot..
sebab mcm tak berapa nk menyerlah..
tu je laaa kot..

kis said...

so...so...so...simple..

Eera Shera said...

hi serang cni pulak..blog ni ok dah..simple..tp kalo bleh buat komen pop up window ek..senang nk komen..tu aje ;)

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

✿ CIK N ✿ said...

belog yang simple dan cantik.. rase macam di angkasa pulak hahahai..

http://nurferl.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

nur chahaya abadiey said...

SALAM..
singgah blog nie..thankz singgah blog nur..nur follow kamuu jga ea..

blog ni okeh jerh..cuma warna background kurg menyerlah dan nampak suram..overall okeh..

selmat berblog..

entry terbaru : http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/2012/02/renungan-jumaat-kisah-si-pohon-epal.html

Nanie Abd Manap said...

byk sgt iklan ! <3 hehe

Fadzmie Mohamad said...

Dah ok dah blog ni rasanya. Cuma part saiz font untuk entri tu, kalau bagi kecik sikit, dah mantap. Yang lain, superb. Keep up the good work! ;)

~mira~ said...

simple

Alisya said...

thanks singgah kritik blog wardah. follow anda...

blog kemas + simple

Random Quote GBS