Peminat Setia

Monday, February 20, 2012

Duit Nuffnang Seribu DAh

Assalamualaikum...

Dari semalam aku asyik mimpi benda merapu..
Semalam aku mimpi ujung bulan ni 
dapat duit Nuff dah jejak seribu...

APAKAH???



Kalau lah betul..

Aku pon bukannya reti sangat pasal  Nuff ni
Unique Viewer pon average 50+ sehari..
Hehehehe..
Apa yang aku tau Nuff ni kena maintain trafik jer kan..

Pagi-pagi semalam lagi aku dah on lappy,
Tengok earning Nuff dah berapa..


Korang nak tau berapa aku dapat??
.
.
.
.
.
.
.
.
Tak banya, tapi kira ada laa
.
.
.
.
.
.
.
.

Nak tau  ker berapa??

RM0.25 sen

Banyak kan..
Ha Ha Ha..

Well walaupon sikit, tapi aku akan teruskan blogging

sebab pepatah ada kata

Perjalanan beribu batu, bermula dari langkah pertama..

So kira langkah pertama aku dah la kan..
sebab dah jejak RM 0.25

Hahahaha

I dot care about the money..
tapi berbalik kepada matlamat utama aku blogging

"I Whant To Share My Knowledge To The Readers"

tu yang penting kan..

Saham atas dunia tak berapa penting..
Saham akhirat yang paling penting..

NGEHEHEHE..

*entry agak merapu hari ini <--bukan sebelum ni merapu jugak ker

Anda yang menilai blog saya :D

8 comments:

~ ADANDO ~ said...

salam perkenalan.
I follow...

adando.blogspot.com

AdaM Hawa said...

hehehe.. ada gak.. sy langsung x de.. tepek je nuffnang kat situ.. huhuhu

Saya Disini said...

sikit2 lama 2 jd gunung..hehe

puteri rimba said...

salam kenal...follow you back...tq ye...

cik bubu said...

okay latu , mula mula hehe :D

LAici KAng Ais said...

pelan2 kayuh.nant byk la tuh.happy berblogging yo

LAici KAng Ais said...

pelan2 kayuh.nant byk la tuh.happy berblogging yo

Elih Japahar said...

Aku tolong klik tambah rm0.25 lagi ni hehe...

Random Quote GBS