Peminat Setia

Thursday, February 16, 2012

FaceBook Ticker BOX GONE???

Salam readers semua..
Hari ni aku memang rasa nak puasa dari tulis entry..
But ape boleh buat bila tangan tu gatal sangat nak menaip kan...

Ok hari ni aku nak share something..

ok ni Timeline FB aku..

*ape nyer budak.. Timeline FB pom nak eboh..

Tapi korang perasan tak dekat gamba tuh..

THE ANNOYING TICKER BOX
\/
Natang nih laaa...

Dah tak wujud kan..

Perasan tak??

Siapa kata FB teruk..
Dia dengar apa yang tak suka dan dia dah ubah pon..
Setuju dak??

Ok sampai sini jer entry aku hari ni..

*la tu jer ker.. membazir baca blog Budak Sengal ni.. 
tah pape jer...


Sebenarnya lom abis lagi...
HEHEHEHE...

aku nak share something lagi..

APE DIA??

(^_^")





*bunyi cengkerik di tengah malam..






Bunyi makin kuat..






ok malas nak tunggu bunyik tuh makin kuat
*atau mungkin ada skrin laptop yang pecah
sebab baca blog aku

ini yang aku nak share








Pengasas
FACEBOK YANG
SEBENARNYA IALAH

Mark Zuckerberg




ITU jer.. HAHAHA



Jangan buat muka cam gini tak baik


Korangkan kerutan di dahi.. tambahkan senyuman di bibir :D


Terima kasih kerana baca entry kali ni..
Semoga korang tak cepat tua..

AMIN...


2 comments:

syira syah said...

baru semalam kutuk2 annoying ticker box.
today tak de dah. hakhak!

e-Zo94 said...

dia dengar apa kita kata.. heabat si MARK nih heheh

Random Quote GBS