Peminat Setia

Wednesday, February 15, 2012

Keputusan!! :D

Assalamualaikum readers..
Hari ni aku lambat tulis entry...

Hari ni aku pergi sekolah lagi jumpa cikgu kaunseling :D..

And as usual aku tanya pasal pilihan untuk masuk U la kan..
Before this aku ada tulis entry yang berjudul "Hala Tuju"
*Ala yang mintak komen dari reders tu la..

Aku pergi sekolah dengan kawan aku nih

Amoi nih la..
Nama pon Nini
Self Direct Search
First thing yang kitorang buat adalah ujian kat atas ni
P/S : ujian ni untuk tahu korang sesuai amik course ape bila kat U nanti :D

Dalam ujian ni aku nyer result adalah

Investigative, Artistic dan Social


Dan berdasarkan keputusan tadi,
antara course yang sesuai untuk aku adalah
yang berkaitan sains...

Then aku tanya pendapat cikgu,
BETTER aku pilih course yang mana satu

SAMA ADA 

Diploma Fisioterapi

ATAU

Diploma Sains Komputer

Then cikgu aku jawab lah..
Better pilih FISIO

Sebab prospek kerja agak banyak..

Balik aku bincang dengan mak aku
dan 
Dia setuju kalau aku amik fisioterapi!!


YEAAAAH!!!

TAPI SEMUA BERGANTUNG KEPADA SPM

DOAKAN AKU
DAPAT KEPUTUSAN YANG MELAKYAKKAN AKU AMIK  FISIO YER
READERS SEMUA :D

- kepada yang tengah tunggu result SPM tu ringankan kaki jenguk sekolah
amik ujian SDS yer.. Banyak bantu pilih course yang bersesuaian dengan korang :D

2 comments:

[PCL] said...

hopefully U berjaya dan dapat result yg cemerlang.

e-Zo94 said...

TQ :D

Random Quote GBS