Peminat Setia

Sunday, February 26, 2012

Mimpi Paling Sengal Minggu Ini..

Assalamualaikum
Hari ni baru aku update blog aku..
Rindunyer nak update..

Kemana aku selama ni??

Erkk..
Aku gi lepak tepi pantai

Motif : Ikut mak aku, sekolah 
dia buat kem motivasi..

Ok pasal  kem motivasi tu kita ketepikan dulu
balik semula pada tajuk entry aku hari ni

MIMPI PALING SENGAL

Mimpi paling sengal aku yang pertama pada
minggu ni pasal Keputusan SPM
*actually mimpi pasal menda alah ni
dah makin menjadi sebab 3-4 minggu lagi 
keluar la result kot hehe..
Nebes nyer aku..

Kalau mimpi pasal ni jer gerenti tersedar..
Sebab dalam mimpi tu aku dapat keputusan yang @#$%!

Menggerunkan..
Takut dan malu sangat nak cakap kat sini

Mimpi yang kedua pulak aku mimpi pasal 
Aznil nak balas tweet aku kat twitter
*mimpi hari selasa esok nya..

Tengok la sendiri gamba nih


HEHE!!
Jangan jeles tau.. Mimpi jadi realiti..

Mimpi sengal ke tiga aku pulak
Earning Nuffnang aku meningkat..

sebab tu aku  tulis pasal Duit Nuffnang Seribu DAh ..

Memang sengal mimpi aku nih..
Buat tidur aku tak tenang..
Asal bangun pagi terus on lappy
tengok betul ke tak..
*sambil nyanyi lagu Menaruh Harapan

Tapi tak naik jugak HEHEHE...
But ill try to maintain in blogging..

Never Give Up
so aku
Give Down

HEHE...

ok lah tu jer entry aku kali ni..

4 comments:

Anonymous said...

tak sengal pun kalau sengal ada adengan lawak lucah dan lainlain kau ni belagak sengal tapi tak sengal pun

Muhamad Azam said...

Anonymous.. macam boleh ku duga dirimu HEHE...

Dasar minda kronik

ShazwynaSaidin said...

Mimpi oh mimpi. mcm2 ye. Haha awyn mimpi psal result spm. Haha :D

NAL said...

wah, mimpi pasal result..adoi, x nk la..gerun kowt..

Random Quote GBS