Peminat Setia

Monday, February 27, 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD


So apa lagi? Sapa yang tak suka follower yang ramai kan? Simple ja.. 
Apa yang korang kena buat ialah :

1. Buat entry bertajuk "Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".
2. Letakkan banner di atas dan linkkan terus ke entry ni.
3. Buat entry simple ja.. Tak payah susah-susah.
4. Tag beberapa orang rakan.
5. Tinggalkan komen di entry ini.

Tarikh Tutup : 3/3/2012  29/2/2012 pukul 11.59pm (maaf.. terpaksa diawalkan)


Nota Tambahan :

  • MD sendiri akan buatkan link follow button korang.. jangan risau..
  • Sistem grouping akan dijalankan.. Korang akan dibahagikan kepada beberapa group.. Satu group 50 orang.. So korang kena follow 49 ja la.. Nanti kalau letak beratus nantu pengsan pulak..
  • Selepas korang telah ditetapkan dalam group mana, korang mestilah follow semua skali peserta dalam group tersebut.. Jujur ok !
  • Waktu menfollow akan diberitahu kelak.. Korang boleh follow blog MD dan like page facebook MD untuk mengetahui maklumat lanjut..


Jom join..


17 comments:

Ayesha Ramlee said...

terima kasih follow tadi...

balas kunjungan dari - http://chikimaruko.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

MatahatyCikMentega said...

http://matahatycikmentega.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Citra NaniZam said...

thanks dik.. kak citra bls kunjungan dan follow

Cik Kay Jue said...

thnks.. ckj da folo u back.. :)

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html#links


betul ke ni!!!!! baru belajar sila beri tunjuk ajar tq....d--b V

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

Btw, dah follow sini ^______^

QasehnyaRania said...

i datang terjah sini dari segmen yang sama ( group 1)

mashitah ismail said...

hai (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

cahaya hidayah said...

datang...dr segmen yang sama...no.10
http://shahrunnur214.blogspot.com/2012/02/wanita-mana-yang-paling-cantik.html
jemput lawatand follow yep..

Syasya Johan said...

dari segmen yg sama..dah follow sini yang ke-469

SyahiRah ILyana said...

Hye,datang dr segmen yg sama... da follow kamu.. jom dtg blog syer.. http://borakborakzero.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html#comment-form

Nurul Farah Asyikin said...

from segmen yg same..done folow u..folow me back :)

Nor Quraishia said...

hey, follow sini dr segmen MD group 4 ke 23 ^.^v

http://quraistory.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Anonymous said...

ziarah dari segmen yang sama, group 4.

all the best 22 mac ni, okay (.")

lin~ said...

ziarah dari segmen yang sama, group 4.

all the best 22 mac ni, okay (.")

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

CikNana said...

hai2..follow dr segmen yg sama..hehe

Random Quote GBS