Peminat Setia

Tuesday, March 20, 2012

Aduh!! Sakit Perut

Pagi-pagi lagi dah sakit perut.. Sangat ku benci..

Mana tak sedap-sedap tido tetiba sakit perut. aku study betul-betul apa buat aku sakit perut..

Aku tido pukul 12 lebih - bukan punca masalah
Aku melayan lagu jiwang dengan GBS?? - Bukan masalah ,sekarang pon aku layan GOMO FM jiwang gak ~~
Maybe sebab aku makkan 4 biji pisang malam tadi??-- Mungkin
Maybe aku gubra SPM result esok -- Sangat setuju

OWH deem.. Tak apa- tak apa.. Chill, Frozen, Cool.. Aku tak segubra ni pon sebelum ni masa amik PMR kan?? You Can do it EZO

4 comments:

hidayah said...

hehe..terkenang pulak bila nak amik result spm dulu..jangankan perut...
kaki tangan pun ikut sama je rasanya..
nasib baik jantung sihat..
sebab rasanya hari tu dagdigdug lain macam kuat..
:)

Saya Disini said...

haha..bgus la tu..cepat betul perut tu prosess ye..gud luck ye esk

Phat said...

good luck ..dah ada dah result tu dah print dah pun esok p amik huhu

Selendang Merah said...

dik nah ubt skit perut abg wat sendiri dr minyak dagu..hehe

Random Quote GBS