Peminat Setia

Monday, March 12, 2012

FOLLOWER oh FOLLOWER!!

Assalamualaikum!!

Hari ni jejak sudah 600 Followers Blog Budak Sengal

Siapakah gerangan Follower tu ??

HEHEHE

Beliau merupakan Follower ke 600 aku lah
HAHAHA

Ok serius, Orang nya adalah pemilik blog

AISYAH HUMAIRA'

JOM terjah!!

Ok sebelum tu aku ada something nak bagi kat

Amik ni
DODOL buatan tangan yang tak seberapa HEHEHE


Harap sudi terima hadiah yang tak seberapa ni..


#next target ???
hadiah dodol buatan tangan jugak dan review blog macam ni..

HoHoHo



9 comments:

CIK MAY said...

ade spesel doodle gitu..classs..

hanna aleeya said...

wah..congrate.. bukan senang nk ada 600 follower tu.. :)

aisyah humaira' said...

terima kasih adik :)
yang ini untuk adik pula >> http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/03/follower-ke-600-blog-budak-sengal.html

Azlan Strider said...

wah..untung laa dapat dodol free..hehehe

Regards,
-Strider-

Muhamad Azam said...

@Azlan Strider hehe jangan risau nanti nak bagi freebies lah :D

AiSyA LiEzA said...

tahniah la ye.. :P nk jugak doodle.. :P

'idun sa'idun said...

waaahhh..bestnya dpt doodle.. :)

CiK FizA said...

waaahhh~ bestnya dpt dodol. hee ^^

Ayumi Comot said...

tahniah 600 follower da ^___^

dpt doodle lg...xaci2,huhu...doodle tu pakai baju tido ke?huhu..cuwit la:P

Random Quote GBS