Peminat Setia

Tuesday, March 13, 2012

Lyssa Faizureen Mangsa Kekejaman Doodle

Assalamualaikum..

Tajuk entry nak gempak..
sebenarnya nak buat

DOODLE Delivery untuk kak Lyssa

Semalam aku sesaja je tunjuk
doodle First yang aku buat guna Photoshop

ni rupa Doodle tuh :


Kak Lyssa kata macam nih :

Then 


Ok so kak Lyssa kita ni berani nak jadi mangsa kekejaman Doodle aku lah kan..


My face turn to this TROLL hehehe

Nak tengok tak hasil nya??

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


HAHAHA

Huduh kan..
HIK HOKKKK!!

Buah cempedak diluar pagar
Amik galah tolong jolokkan
Saya budak baru belajar..
Kalau gambar kat atas ni salah tolong HEMPUK kan..

HEHEHE



5 comments:

shiema sufian said...

Alaaaa, kenape dekat atas comel, yang bawah tu tak buat comel comel ? hihi

Muhamad Azam said...

@shiema sufian yang atas tu buat muka jer yang bawah ni try buat ngan body.. HEHE.. takpe ill try to improve it :D

Lyssa Faizureen said...

Alamakkkkkkk. Comeyyyy nyer. Garang gituuu. Hihi....

Muhamad Azam said...

ALAMAK!! kak lyssa Follow MACEH KAK!!

Amir Baker said...

alaa yang bawah tu garang la. macam cikgu kat sekolah. takuuuttt.. hhehehehe :p

Random Quote GBS