Peminat Setia

Sunday, March 25, 2012

Mengapa Perlu KERTAT ??

Assalamualaikum..
Abam GOOGLE bagi gambar ni

Sekarang ni keluar gi mana-mana ada jer GADIS genit yang berpakaian KERTAT.. AUUWWW... Bukan setakat KERTAT malah SENDAT . Adakah untuk seksi? Adakah untuk menarik perhatian T___T.. Auuww.. Masalahnya yang banyak buat orang MElAYU, ORANG ISLAM.. BERTUDUNG pulak tuh..

"Global warming dikatakan punca memakau pakaian kertat dan tak cukup ukuran "  - FACT


Nak tunjuk pemandangan ape ek kalau pompuan pakai baju ketat.. AUUUUUWW..
Malas nak cakap tengok la diri sendiri KERTAT tak??

saja nak ingatkan apa yang orang FB tulis :

HOT dari segi penampilan tak lah sehebat mana kalau dibandingkan dengan
HOT dari segi akhlak..

HOT tu sepatut nyer
H : Hormat
O : Orang
T : Tua 


Korang tak semput ker bila pakai baju KERTAT tu..
Tak  cukup pakai KERTAT2 Pakai pulak seluar yang kalau duduk nampak pakaian ADIK..
EWWW KALER PINK :P

Gua teringat lak story maklang gua.. Satu  hari masa dia keluar jalan, dia nampak la sorang minah ni pakai seluar tunduk nampak pakaian ADIK.. Beruntunglah minah tu.. Mak lang gua yang masa tuh memegang payung telah mencucuk lurah minah tersebut dengan hujung payung.. AUUUWWW....

There is only one way to say
two word to do.. PADAN MUKA

Nota mintak kaki : Dunia nih dah tentu panas sebab global warming.. Tapi akhirat nanti T__T.. 

Laporan dari national Geographic, dah baca tekan like dan tinggal komen =___=

10 comments:

cik nisa said...

ahaha...seksinye bdak kecik tuu... :p

TiraPengemis said...

ewahhh...nak p kedai ke? hahaa

Saddila said...

<--- teringin nak pakai jubah tudung labuh.
amacam? okay?

Muhamad Azam said...

@Saddila
bukan dah pakai ker

cimöt said...

buat sosak napas je berkertat-mertat ni..haishhhh

Miziey said...

Oh, entri ni menginsapkan gua. Lepas ni gua tanak pakai ketat2 lagi dah. Eh? hik3.
x)

Lea Isnawi said...

auwww....kena cucuk

hot tu

zafira othman. said...

sedikit info aku ak sedekah- bila pakaian ketat, ia akan memudahkan penyakit hinggap dalam badan seseorang, seperti TRIUMPH ketat, akan menyebabkan cancer, baju ketat pun akan menyebabkan cancer pada bahagian ketiak, selain itu kulit akan jadi tidak sihat,sebab tak bernyawa dan mulalah toksik2 masuk balik dalam badan. sebab itu lah mudah demam dan sebagainya.

Pakai langgar2 best apa, angin masuk. haha

Muhamad Azam said...

Auuuwww.. nengok awal propose SCHA

InDepEndEnt MomEnt said...

chumelnya bdk tu huhu..tp bla kakak2 da pkai cmtu da xcomel lgsung

Random Quote GBS