Peminat Setia

Wednesday, March 14, 2012

Merajuk Paling HUDUH

 Assalamualaikum!!

Hari ni nak story pasal Merajuk..
Jangan tipu kata korang tak pernah merajuk.
HEHEHE

Tak kira lah korang merajuk dengan saper..
Family ker, BF or GF ker, Kawan ker
*banyak nyer KER*

Ok balik kepada kisah aku.
Kisah ni dah lama berlaku..
*blushing* malu la nak citer kat korang.
Tapi demi untuk korang aku citer jugak :D

Satu hari tu  mak aku suruh aku kemas bilik aku yang memang macam TONGKANG PECAH
*tak nak tipu sebab  aku tak nak tergolong dalam golongan Munafik

Tah apesal time tuh mood aku tak ada.
Aku pun ikut jer suruhan mak aku sambil merungut
*dalam ati bukan main aku marah mak aku..

Tengah kemas meja belajar,
Aku terjatuhkan cawan kaca tempat isi alat tulis aku kat atas meja tu..
Aku buat donno jer la kaca tuh...

Dalam kemas-kemas
Tangan aku luka terkena serpihan kaca tu..
LUKA besar WOOH..

Gambar Cilok Abang GOOGLE
*Amik kau padah marah Mak dalam hati HEHEHE


darah dah meleleh banyak dah kat lantai
aku tetap buat tak tau *nak merajuk la katakan
Dah abis ngemas mak aku perasan darah kat lantai

Punya lah cemas dia time tu..
Ingat kucing dia ke kena pukul 
*ceh ada tanya kucing dulu
Then baru dia terperasan darah kat jari aku..

"Tulah lain kali buat kerja biar ikhlas konon nak protes la tuh" mak aku kata sambil sapu ubat kat luka aku
*adeh tangan aku tengah sakit ni ada masa nak berleter haha

YEAH !! Dia pujuk aku balik hahaha

P/S : Laki kalau merajuk sesekali tapi susah nak pujuk woo haha... Ape motif aku bagitau cerita ni kat korang pon aku tak tau.. korang jadikan la pedoman jangan merajuk dengan Mak  sendiri hahaha

2 comments:

Areed Amier said...

k fine citer kita sama . HAHA xD

dieyna said...

Ntah kenapa, akak gelak besar masa baca entri ni haha.. tulah marah mak sangat, Tuhan balas cash tau hehe

Random Quote GBS