Peminat Setia

Tuesday, March 06, 2012

Penghijrahan Neeluput

TERUKIR DIBINTANG - Mak Simah kini di Terukir Dibintang untuk melaporkan kejadian terhangat dalam wilayah TerukBetul. Mak Simah yang sedang sibuk memandikan jenazah seekor kambing terpaksa menyegerakan upacara menyalai kambing tersebut dan menyimpannya dahulu di dalam peti sejuk setinggi lima tinggkat di rumah mak simah.

Seorang wartawan rakan sekerja bernama Mini Mause telah menghubungi Mak Simah untuk memberitahu kejadian yang PANAS ketika ini. Dia menyatakan berita mengenai penghijrahan artis BARU tapi sensasi masa kini, Neeluput telah tersebar dari dan Sensasi  ketika ini.

Penghijrahan dirinya telah dikutut orang ramai. Sudah elok bertudung dahulu, kini ber TUBE SKIRT pulak.. hadoiiaii... Apa nak jadi retis kita zaman ni...

Yang menarik nya penulis artikel tersebut menyatakan : "jom tengok je gambar Neelofa dari bertudung di sekolah kerana cikgu suruh dan gambar neelofa pakai tube sebab jurugambar suruh"


Hambik sentap statement dia tu..

Jom baca entry penuh Neeluput dan Penghijrahannya kepada lelaki gamba last tu tengok sekali je tau kalau tengok lebih2 kena sula nanti HEHE

** Buat benda baik tu biarlah ikhlas dan berterusan.. 

3 comments:

CIK MAY said...

macam2 orang..haha

fuzore said...

elok kalau ada yang dapat membimbing beliau..

Saya Disini said...

isk3..pelik2 eh

Random Quote GBS