Peminat Setia

Monday, March 19, 2012

Planning Hari Rabu Ni

Assalamualaikumm..

Hari ni nak bagi tau planning AMIK RESULT hari Rabu ni..
Pergi sekolah as usual with DRIVER aku.
ahaha bapak aku  la..

Pakaian : T Shirt - Warna oren (adakah warna bertuah untuk amik result?)


Adakah situasi macam ni akan berlaku lagi??

Yeah OREN .. Tapi bukan baju sama tau..

Seluar : Jeans

Rambut : Mohawk (baru potong Sabtu lepas)

Babak sebelum jumpa cikgu untuk amik result 

Pergi kat mak cakap ; "Mak sorry kalau keputusan orang nanti tak memuaskan.."
*sambil wat muka seposen.. mungkin nangis sekali..

Amik result

RESULT BERAPA??

mana aku tau lagi haha

OK seterusnya sesi bergambar ngan geng sekelas..

Balik : Pergi rumah mak long, jumpa nenek bawak result sekali..
Kiss nenek, pipi kanan. piipi kiri, pipi kanan balik..
*dah memang macam ni kalau jumpa nenek wajib CIUM pipi dia hahah

Then what to do??

DONNO sebab belum hari Rabu lagi...
LALALALALA..

Nota kaki : sekarang berpura-pura COOL esok macam aku kata kat twitter aku ... MACAM DINOSAUR NAK BERTELUR


3 comments:

Saya Disini said...

gud luck ye..

Arman Zafri said...

moga keputusan gempak ;)

~pUaN nAd~ said...

gud luck ye.smoga dapat result yg best...salam perkenalan...;)

Random Quote GBS