Peminat Setia

Friday, March 02, 2012

Sang Ratu Menyerang Dua Remaja

TERUKSANGAT - Hari ini Mak Simah akan menjejaki kembali Sang Ratu Rimba JomBelah Sebelum Melingkup yang dikatakan hendak menyerang dua remaja yang telah di hantar ke Pusat Pemulihan akhlak Kampung Seri Sentosa.

Setibanya Mak Simah ke kampung tersebut, Mak Simah mendapati kampung itu memang semolek namanya, Seri Sentosa..  Memang kampung itu BERRSERI dan SENTOSA seperti tiada sebarang kekacauan yang berlaku.

Mak Simah berasa sangsi lalu memakai pakaian seksi sebagai langkah untuk mencapai misi Mak Simah pada hari ini. Mak Simah dengan berani memakai bikini dan rambut palsu ibarat Jeniper Lopong artis tempatan yang dikatakan HotSetap.

Ketika menyusuri lorong-lorong Chowkit kampung tersebut Mak Simah merasakan kampung itu tiada tanda-tanda di serang Sang Ratu. Mak Simah Memberanikan diri bertanya kepada salah seorang penduduk bernama Jenglot Al Maksimus perihal kedatangan Sang Ratu ke kampung tersebut.\

Jenglot mengatakan bahawa memang sang ratu berada di kampung itu tetapi dia sudah tidak berperangai seperti dahulu selepas di tazkirah oleh Ustaz Simi Simi yang merupakan tenaga pengajar di pusat pemulihan akhlak tersebut.

Mak  Simah yang tidak mempercayai kejadian itu melawat pusat pemulihan akhlak tersebut. Memang tidak boleh dipercayai Sang Ratu kini sudah mennjadi seorang yang solehah. Mak Simah sungguh kagum dengan kebolehan Ustaz Simi Simi.

Mak Simah petang nanti Insya Allah akan menemu ramah Ustaz Simi Simi di Masjid Kampung Seri Sentosa selepas khutbah. Kepada jemaah lelaki jangan lupa ketika khatib berkhutbah, dengar jangan dok borak atau tidor macam Miziey sengal selalu lakukan.. HEHEHEE

Mak Simah out dulu nak kemas masjid sekejap.

6 comments:

Ayesha Ramlee said...

membalas kunjungan... terima kasih ye

Diyana Norman said...

ustaz simi simi tuh hahaha

Miss Nadya said...

kampung berseri..hihi..

nice entry my fren..:)

Kongsi Apa2 Aje said...

salam singgah sini (^_^)

Adam Eiwan said...

salam..
Tumpang lalu admin..

NahriNet said...

salam..
berminat utk beli domain utk blog ni tak?

cth

www.nama domain yg dipilih.com


if berminat blh email ,sms or call saya ye

email : sales@nahrinet.com

hp : 019 979 7070

thanks

Random Quote GBS