Peminat Setia

Saturday, March 03, 2012

Sebab Kenapa Orang Malas Tinggalkan Komen Kat Entry KITA!

Assalamualaikum..
Hari ni mood rasa malas nak tulis entry
sebab nk memfokus kan Mangekyou Sharingan
aku kat Blog Walking


*mamat bajet Uchia Clan jer*

TAPI ada satu sebab aku malas bila BW
Sebab nak tinggal komen kat sesetengah blog ni PAYAH..
Macam tak nak bagi KOMEN je...

Sebab apa yang payahnya??  


sebab aku tak suka Word Verification

Menyusahkan tau tak kalau nak komen kena
isi benda alah ni...
Blogger yang setuju sila komen ye..
HEHE

Disebabkan masalah akibat kemalasan mengisi 
word verification, hari ni aku terpanggil untuk 
menulis tutorial untuk membuang word verification
sambil minum Pepsi dalam tin yang sejuk 
di waktu hari Panas Memancoor


Ok nak elakkan aku mempromote
air pepsi tanpa dapat royalti aku teruskan sesi tuto nih..

First pergi dashboard > setting > comments
*bawah setting ada tab komen pilih yang tu bukan Comments sebaris ngan setting
HEHEHE

setkan macam ni


senang kan..

Dah tau cara nak buat kan KLIK SINI

Terima Kasih..
Harap Sudi KOMEN..
*nota KAKI : sedap tau minum Pepsi tengah2 terik macam ni..
Omnomnom.. :D



22 comments:

AiSyA LiEzA said...

whahahah.. mmg pun.. grr.. >.< penat den memcuba ^^'' 3x xleh.. terus pgi tnpa kata.. whahahaha.. :D

niedaida said...

same lah kite...kadang cari yang senang ayat tu,nnti xyh lah bnyk kli buat..tpi same je..hahaha..

hanna aleeya said...

mmg tak suka word verification

Muhamad Azam said...

serius tak suka kAAAN hehehe

Pink Lavender said...

ehmm..yer jugak kan..
sbb kadang2 word verification tuh pelik semacam..

apa pon...follow here..
jom ke blog pink lavender

Pink Tulip said...

yup kite pon tak suke...bila kuar jek verification tetibe teros membatalkan niat nak komen entri dorang

sha my heart said...

ya, ya, setuju.
lagi2 plak blog dia lambat nak load balik kasi siap itu word yg kita dah masukkan. tensi betul.

Eera Shera said...

betul2..kalo slh isi lg geram..fuuuuuu

fuzore said...

mmg x pernah suka dah la font senget benget nak baca

Cik Kay Jue said...

huhu.. da banyak kali da masalah ni.. penat da nak bising2.. huhu..

::CIK LYNN:: said...

yup...cik lynn stuju...mls gk kalu words tu xjelas...

Nor Quraishia said...

haha. betul2. hari tuu BW la konon. bnyak btul blog yg mcm tuu. susah betul. last2 p blog laen jer. hehe

Aida Omar said...

sangat setuju!! lagi2 setelah blogger naik taraf word verifi tu bapak payah nak tgk..

PotiaCasaDelarossa said...

tahu xpe... buat apa nak susahkan diri kan.. dah lah ujuian bahasa perancis gagal ni plak nak sengetkan kepala baca Virify worD tu...

Fendy said...

biasanya newbie...xpe..bg mereka masa..

ieyza afieyna said...

tau xpe.. same la..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

setuju..huhu

Diyana Norman said...

hahaha sme.. x suke jugakk menyush kan nak2 bile salah grrrrr

sherotpetot said...

best nye kalau dapat pepsi sejuk tengah2 panas gini.. hehe

Cik Kamoo said...

BETUL, BENDA NIELAH WAT MALAS NK KOMEN TAU

Cik Tie@Akak said...

sama ler..

SXII said...

ahahhaha..benar kata kitak (cepat2 tukar setting)

Random Quote GBS