Peminat Setia

Tuesday, March 06, 2012

Segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Assalamualaikum hari ni aku join segmen abang ben..

Sebab join dulu ada gak join segmen kritik by abang ben 
sekarang dah ubah dah blog aku..
so aku nak mintak pendapat readers tentang blog aku selepas baik pulih

HEHEHE

nak join klik gamba tu yer :D

kritik la  tau

Lagi satu kalau minat join segmen aku buat klik SINI

70 comments:

FatinKADIR said...

http://fatinlovestitch.blogspot.com/

salam blogger..
blog dh ok..
klau ad header mgkin lg ok kot..
keep blogging
fatin cma bg pndpt ok..

azam said...

"salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
see u around and happy blogging….follow awak"

NAL said...

hi, singgah balik..blog ni dah ok..background memang superb tapi kalau boleh widget shoutbox tu letak atas sikit..

Izzah Dejavu said...

salam .
blog budak sengal .^-^
simple n senang loading .
memang sesuai dengan lelaki .
simple . simple . simple .
ak menafsir di situ .

teruskan berblogging !

moh kritik blog gua pulak :
http://izzahdejavu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Kelakarlah nama owner blog ni...SENGAL ke? Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

slumberdek said...

blog ni ok dah...simple jer. kalau letak header mesti lagi cun.

Makwe Kintan said...

TQ sbb sudi komen blog sy..tp npe nama sengal..ce tukar nama molek cikit boleh...hehe...^__^

cik nisa said...

singgah balas..
haaa..oke dah ni..simple & senang loading..:))

Mimi Suke Cupcakee said...

pengisian yang best :)
i loike :))
thanks ya . happy blogging .

Nyna said...

as'salam:)
blog ni easy for loading and if ada header mestilagi ok:)

Miss Al said...

setakat ni dh ok dh...like2 :)
btw klu rajin follow la sekali. hihih

http://missqerieyal.blogspot.com/

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Hmm cuba letakkan iklan Nuffnang di sidebar kat atas ... :) Label tu agak kurang menarik sebenarnya ... pilihan terbaek meletakkan widget follower di atas utk mudah tambah follower blog.

Selamat berblogging.

www.hasrulhassan.com

Fazi Isma said...

simple blog la... =) dh follow cni n trima ksih komen...

Kaki Wayang said...

Blog yang bagus..setuju dengan apa yang dikatakan oleh Mr. Hasrulhassan..

Pada saya mungkin tulisan perlu ditukar jenis font sebab nampak kurangn kemas sikit..dengan tajuk jenis font lain, isi artikel font lain..dan sebagainya menampakkan blog ini "kurang kemas" sedikit berbanding menggunakan DEFAULT FONT..

Ain Zuhairi said...

tahnks 4 komen my blog. anyway blog awak ni ok. just simple :)

Dieyna said...

thanks singgah blog akak yer,,, nanti akak kecikkan header tu

blog ni oke.. cuma ada gangguan skit kat tepi tu, fshare tweet.. mcm mengganggu view skit...... yang lain oke sangat2 dah

nina_adana said...

balas kunjungan :)

loading lambat lah.. hehe.. then b/ground dh okayy dah pown.. yg laen2 sume okay n simple.. happy berblogging.. :)

Cik Anis said...

nice blog... so far soo good :) thankss singgah blog cik anis

FazWaNa WaHiD said...

kalau letak border... yang simple2 je..mesti lagi kemas... ^_^

K O R I E said...

salam,

Komen saya tentang blog ini

Header :xda header? urm
Warna :tulisan di sidebar xterang dan susah nak baca
Kekemasan : border xda so kureng sikit.
Overall :ok jea ;)

balas kritikan di sini http://pinkexia.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Salam Ukhuwah ~

Azhafizah[フィザ] said...

Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

::CIK LYNN:: said...

suma ok...kalu ada header simple2, msti lagi menarik...=)

gadismanja said...

letak laa header ..msti cantik giler ,, nice blog ,,

http://gadeshmanje.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim said...

tambah header yang gempak campur dengan blog yang simple nie..confirm bestt..btw..keep on writting..wee

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

cikyuz said...

simple... ;)

Hafizzi Aziz said...

thanks komen blog apit.
blog okay. nanti create header blog k.
bagi ada trademark sikit.peace.
done follow.

NoRaQiLah JohaRi said...

as salam =)

thanks singgah blog saye..
hurm..overall..blog ni simple n sweet =) tpi klu ad header msti ag sweet kn awk =D

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Eyqa Hasnan said...

dah okay cuma kemaskan sikit :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Cik Kay Jue said...

blog awak ok.. cuma header tu kasi cun lagi ea.. simple.. :)

thnks sebab sudi berkunjung ke blog saya..

Sandra said...

Hi :)

semua oke tapi kalau letak header lagi okey :D

http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Farhana said...

Thanks sebab bagi komen (:

Blog nih simple but still nmpk menarik . Just tambah header brulah nmpk lebih meriah ! hee ~

Yuyu Ashari said...

hai, overall blog ni simple. tp if ade header lg mantop kot. hehe.

anyway, thx kritik blog yuyu. :)

AlyNn NyzAa said...

bl0g da okAy...kAlau ad header lagi mAntap :D

Cik Qaseh said...

salam..balas ku njungan dari segmen abg ben.. menarik..tmbah lagi header lagi cunnnn..x de pn x pe..pnting isi dlm blog awk ni ok2 smua.. pe pn sya selesa dgn blog ni..:)

Adam Narzuan said...

nice blog.. simple dan kemas...

CikMunBlogger said...

segalanya sempurna !

jom , kritik mun jugak okay !

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

eqa sulaika said...

hyep

header anda simple mungkin anda harus membaharuinya

Silent Thinker said...

hi awak..
blog ok.semua ok.
simple je kan..

happy blogging..=)

ikhlas dr Silent Thinker
http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

none name said...

salam balas...

urm not bad, simple..ok la..
;D
salam perkenalan

::Misz Roti Kaya:: said...

singgah cne jugak.. wwoowww.. blog pinkan2 u noe.. hehehe.. suka blog ni..

dyabunga said...

dah cantik dah..kemas dah ni..

arasewel said...

Blog yang simple :D

sejuk mata memandang

Cik Lin Lina Zainal said...

Hi! Thank you for your comment in my blog. Maybe betul jugakkan tak perlu traffic feed tuh :) pernah juga terfikir mcm tu b4 ni..

Blog awk very the simple one.

Maybe lepas ni boleh ditambah header..

Mungkin juga boleh ditambah button "back to top" . Sy kurang suka melawat blog yg tak ade button ni.hehehe~

Lastly, penggunaan color font merah, agak kurang menarik or sesuai..sy tak sure nak name it..

Hmmm~ that's all :)

Mieya Atiera said...

font tulisan perlu diperbesar sedikit. Terima kasih sudi kritik blog Mieya :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

#ciksuzlin said...

terbaik~~! tp xtau kenapa sy tak suka background blog ni.

http://suzlinazreena.blogspot.com

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple ,, kemas & teratur ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Uzumaki Nasake said...

keep blogging n never give up... need to arrange more neatly your gadgets.. :)

Zamani said...

Thanks sbb dtg ke blog Zam sokmo.. Kalau dapt buat header yg gempaq, lagi mengancam!btw semoga terus sukses dlm berblogging ;)

SA said...

simple kemas. nice blog :)

Muhamad Azam said...

Banyak komen mintak header dah siap EHEHE

komen sekali!

shida'R said...

zamm..ade header yg lebih matured x? hehe...

Muhamad Azam said...

Hurm lebih matured means 18 SX hehe nanti letak maria ogawa nyer header hehe

wanie_mn said...

blog lu lambat loading sikit. jujur ni. hehe ;p

Rafieq (◕‿◕)3 said...

blog ok laa..

Marah ke masa lwat blog saya?? Sorry laa sejak pakai New interferences nih verifikation tu jd default balik rasanya..

Terima kasih sebab lawat

http://apit555.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

http://qeifar.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

Mohd Billy said...

salam..thanks bg komen kat blog sy..
rasanya xde apa yg gua nak kritik psl blog ni..ringan dan pny entri yg best

kpd yg lain silalah komen sy
http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

iEnA eLiEnA said...

blogwalking..
hihi sorry..cik iena bru nk blogwalking slps join segmen april bloglist ben ashaari..
lately bz sket..
okies cik iena follow kamu yer..
jgn luper follow blog cik iena sekali yer

http://www.ienaeliena.com/

charmyiex said...

tq komen blog kiter..kiter follow awk yer..


blog kamu cantik..tp nanti, touch up lg yek...bg lebih attitude pd blog anda..

Mr iZzo (^^,) said...

cantik, simple dan mudah, terbaik!

thanks kritik blog Mr.iZzo (^^,)
themrizzo.blogspot.com

cik Kartun said...

so far semua okey.. cume header uh mcm tak kene ngn latr blakang blog nieh -_-'

Srikandi Bonda said...

Thanks for coming SB punya blog. blog y kemas .. keep it up. ^^

Yana_Nana21 said...

i rasa blog u ni okay , kalau tambah header lagi ok kut , haha . ni pendapat i je k ! header kalau boleh transparent , tapi kalau takk tau nak buat header boleh inbox fb sye , k ! i tolom buat kan , tapi yg boleh saya katakan blog ni selesa dn senang loading :D

fizafantagirO said...

macih singgah blog sy :)

blog awk ok . simple & kemas =) .. ehh header tu cute jer :)

kikilala said...

kiut header yg rawrrr tu :D bahagian sidebar dihias mungkin akan lebih menarik.

Cik Ayu said...

da ok da ni cuma.. header ken akasi besar lagi ye.. follower llist yg lebih menonjol dr header

jom singgah kritik blog CA

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azizah a.k.a N.a.z said...

nice blog..
cuma lay out colour tak menarik sgt..

apisv2 said...

Membalas kritikan :P
Ok je blog ni. Sempoii
http://www.apisv2.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html#comment-form

Dak Fisha said...

time kaseh sebab komen blog fisha. blog awk pon simple and nice. suke background blog awk.

hafizaiman95 @ fizs said...

blog ni simple dan kemas.. sy suka.. sy dh follow.. kritik blog saya tau..http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

9n0L4 said...

hee. thanks komen blog kite. sori lambat respon eh. blog ni dah okey kot. sangat kemas. ;)

haz hany said...

sorry lambat datang...hehehe..
blog yg sgt cute ...
tqvm bg teguran aritu

salam perkenalan...
dari
http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com

Random Quote GBS