Peminat Setia

Saturday, March 10, 2012

Segmen : Maksud header blog saya ialah ..




Ini header blog aku..

Macam bebudak kan..

Well bukan macam tapi memang..

Ok kembali kepada FOKUS utama dalam segmen abang ben ni..

Sememangnya aku puas ngan header aku sendiri.  Dan ianya merupakan header pertama yang aku buat sendiri ... *SEBELUM NI TAK ADA HEADER lagi teruk

HEHEHE

Maksud header blog saya ialah : 

Saya Suka Dinosaur Yang Comel Tapi Ganas *RAWR!*


Jom ramai2 join klik gamba macho abang ben kat atas tu jer

26 comments:

kikilala said...

comel header awak! :D

kikilala said...

haha. follow sini juga abg dinosour! :D

Masz Sidek said...

header awk pun comel gak... cute jer rupa dinosour tu...
follow sini jugak... :)

Pka Rahim said...

hi. dari segmen yg sama.
sudi2 lah singgah ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

terima kasih :)

BEIHA MAT said...

assalammualaikum ! saya dari http://beihamat.blogspot.com/ selamat berblogging :)

Miss Al said...

comel je dino 2...tuan belog comel jugak x? hihih.

jemput (bukan jemput2 ye ^_^)
http://missqerieyal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

zeybubumoshiiyui said...

Salam & Hii , Zey datang dari segmen yg sama . Hehehe comellll gila kot header . Macam blog kanak kanak . Maaf andai kata kata Zey awak terasa :)

http://zeyramunchys.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

farah.fauzi said...

smlm awk xdpt join.. mlm ni dpt jugak kan?? hee~ sy pown join jugak

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Haruno Hana 하나 said...

comel dino tu :D Hana follow sini ;)

Azhafizah[フィザ] said...

Dino memang ganas tapi nampak comel dalam header blog ni ^^

datang dari segmen yang sama,jemput singgah
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

::Miss Hearty:: said...

comel lorhh header awk ! ngeeeee :)

http://heartylolipop.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Dieyna said...

Dinasour lambang kegagahan.. kekuatan dan keganasan.. hehe sekian.. akak terlepas pulak segmen ni.. sibuk skit hari ni..

AiSyA LiEzA said...

ekeke.. ooww tu mksdnya.. ^^

Atiqa_Wahid said...

Cuba la dinosor masih ada zaman skrg ni, mesti dorg bangga awk wt dia jdi header awk...hik3...
jeling2 blog sy ekkk...
TQ... =)

Cik Tyrah said...

Hi, singgah dari segmen yang sama :)

shiema sufian said...

wow, nice header and nice description. Keep it up dear (: jom follow shiema pulak - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Intan Wandalaara said...

hi.. datang dari segmen sama :)
btw done follow awk..

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

(: gebangkembang :) said...

was here :D

MK Kimi said...

header yg mnarik cuma keliru sket..ingatkan nuff add tu header blog ;)

Izzah Dejavu said...

huhu . sempat gak awak join . saya x sempat .

~ kan dah ckp semalam . ^-^

CikPuan Azizah said...

comeynya dinasour tu! singgah dr blog abg ben gak :)

\\ Izzah // said...

cantekk header

"dinosaur comel tapi ganas" agak2 ade xeh ? hee , done follow jugak !

Eyqa Hasnan said...

lawa header tu . sesuai dengan blog :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

::azmina nordin:: said...

bw here sambil baca entry ^_^

Diera Tekikushika said...

hai, jln tengok perserta segmen abg ben. slm perkenalan. jom g blog saya.. =)

UmmiAbi said...

TQ folo2 ummi.. Bru sempat bw sini...maaf ye.
Btw, ummi dh folo..;)

Random Quote GBS