Peminat Setia

Friday, March 16, 2012

WOIT Minggu Depan OIIIH

Assalamualaikum..

Apesal ngan minggu depan??
Tak payah buat tanya-tanya sebab aku malas nak taip pempanjang sebab membazir tenaga ja bila aku gerakkan tangan ni untuk menaip panjang-panjang semata-mata pasa perkara yang aku akan hadapi minggu depan 

*tapi aku tengok kai taip gak panjang-panjang - Mr Hati

Kau senyap Mr Hati. Ok lah minggu depan nak amik Result SPM la ape lagi kaann.. Mak datok ai tetiba bangun pagi ni terigat pulok pasal minggu depan. Sebelum ni aku yang relaks chill, cool , sejuk, dingin, nyaman jer dengan situasi ni tetiba lak rasa macam Dinosaur Nak Bertelur. Duduk sana tak selesa, duduk sini apetah lagi.. Last-last aku taip entry ni sambil berdiri dan menghidu bau Nasik Ayam yang tengah mak aku masak

*mak oiii ai bau dia mengedak-ngedak.. Dah korang kesat air lior korang tuh karang ada pulak mangsa litar pintas sebab air liur korang jatuh atas keyboard pon korang tak perasan sebab dok syook layan bau -bauan dari entry aku ni.

Serius aku  dah cuak!! Dah la semalam carik kasut tak jumpa besar sangat ke kaki aku sampai saiz 110 pon tak muat, setahu aku kaki aku ni spesis homosapien jugak tapi kenapa kasut yang direka oleh homosapien yang satu spesies ngan aku ni aku tak boleh pakai.. DEMMM!!! Owh mungkin aku ni homosapien separa Dinosaur sebab kaki aku lebar HIK HOOOOK!!!

OWH DEMM

apesal aku cerita melalur-lalut pulak nih!! Haish ni mesti tidak mencapai tahap ketenangan yang optimum bagi homosapien macam aku. OIT jangan korang sebut HOMOSEKSUAL ada yang aku suruh ADILA SADDAM sula korang. Aku geram!! apesal aku bole menjadi seperti Dinosaur yang tak tenang nih.. APESAL!!! Apesal!! APESAL!!! 

Berdasarkan pengalaman korang adakah korang sama macam aku masa tunggu result SPM nak keluar, atau lebih teruk atau lebih dahsyat atau lebih Dinosaur dari aku?? I need PAIN KILLER!!! 


Hei vongok aku nak PAIN KILLER bukan nyer THE KILLER PAIN!! Owh MR Hati kau nak aku makan kau ker?? Dah la semalam aku tak dapat makan pedal ayam. *ok aku tipu* aku dapat kunyah dua potongan kecil jer pedal ayam tuh! *aku suka makan pedal ayam sebab macam singgam (chewing gum)!! 

OWH MAMAMIA!! Kucing-kucing ku come to PAPA!! Make me cool!!



 YE make me cool BUKAN LAGU DADDY COOL by  Boney M lah MR HAti!! aku dah malas nak marah kau lah Mr Hati. Sebab kau adalah aku! Aku adalah KAU!!!!! Dan sebab kau lah aku tak tenang sebab Hatiku Tak Tenang!!

Nota Mintak Kaki  : Entry merapu akibat ketidak tenangan yang melampau!!

11 comments:

Cik FaRiZaM said...

moga cemerlang dlm spm.amin

Miziey said...

Hey3. Asal lu ni?? chillax la bro. Lu ni meroyan tak tentu pasal kenapa? kalau semua SPM candidates bertindak macam lu, mau bergegar 1Malaysia nih. Gila apa. Chillax2 sudah. Nyway, gua ucapkan gud luck buat lu. Semoga lu dapat keputusan yang cemerlang, gemilang dan terbilang dan menjadi seekor dinasour yang berjaya. Aminn~

Heres some piece of advise, just remember in case ur result not satisfying u enuff, SPM is something but not everything. Ok? now chillax dan sila tapaukan gua nasik ayam mak lu buat tuh. Cepat!

Fatin Shahira said...

saye dh jejak n follow sini :)
hope result dpt yg the best :)

Cik Tie@Akak said...

membalas kunjungan...

AISYAH AQILA said...

aku SPM jugakk . gilaa cuakk sehh :D

AISYAH AQILA said...
This comment has been removed by the author.
P#eoniX said...

selamat bro...huhuhhh...balas kunjungan...lawak gak tengok video tuh...walaupon satu mase dulu adelah pujaan jutaan peminat...hehehhe...balas kunjungan...sorry x cukup mase nak jejak follower baru....sory..

nurmujahidah said...

gud luck,, balas dah kunjungan :D

Dalila Samsudin said...

Hayok tak tahu !! :p hehe Goodluck ya !

Anyway jom Joi segmen pertama kita :)
Untuk Mengenang kembali zaman kanak2 kita ! And menaikkan lagi rasa kasih pada Kanak !.

dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com

auni shahira said...

same laa...tgh tnggu result.....mau tak cuak...ketar2 rase..hehe

::CIK LYNN:: said...

sabar...wat cool je...insyaAllah...=)
cik lynn dlu pn pn pnah rsa cm awk ni...tp dh lma la...hehe

Random Quote GBS