Peminat Setia

Sunday, April 01, 2012

Akhirnya KASUT Saiz 11 ??

Assalamualaikum...

Lepas jawab salam, istighfar la bebanyak yer.. Astaghfirullahalazim...

Sebab apa?? Sebab kalau korang baca ni mesti korang terkejut..

Gua Umur baru 18 tapi kaki gua saiz 11.. Serius tak tipo.. SAIZ 11...

Hari Sabtu haritu baru aku berjumpa dengan kasut yang kaki aku boleh masuk.. Sebelum ni puas menjelajah macam-macam tempat jual kasut.. Semua tak Bole.. Sebab kaki gua orang tuh kata kaki Type B... *spesis kaki mat salih.. BUT-bagi  aku pulak  aku rasa macam diri aku ni Anak DINO pulak..

Mentang-mentang la aku suka DINO.. Tapi jangan laa kaki aku pon ikut saiz bapak DINO... Tapi tak apa... Aku terima saiz kaki aku ni seadanya...

Jom tengok sikit kasut baru aku :

Tengok paper bag dia dulu

Jenama La Primavera *asal mano tak tau

Release the KRAKEN

Material kulit... SANGAT RINGAN... Macam jalan pakai SLIPAR jer... SELESA tak agakya?? Gua try berjalan dengan kasut nih.. SUNGGUH selesa.. *seselesa harganya T___T


Tengok dua tiga gambar lagi..





Nak tau Harganya?? PERGH gua pandang mak gua.. Mak gua pandang gua balik... Kalau sebelum less RM 299.00... Tapi selepas.. Jadi RM 114.50.. Bagi aku yang berada dalam family berpendapatan SEDERHANA nih.. rasa membazir beli kasut memahal ginih...

Tapi disebabkan dah terpaksa sebab kedai-kedai lain dah try tak ada yang boleh kakiku masukkan... Sebab  beli kasut lupa lak aku nak bagi tahu... Prepare sebelum ujan, ribut, taufan mahupun gerhana... buatnya aku ada panggilan temuduga memana nanti senang..

Tu je lah citeraku ari nih...

Nota kaki : to my MOM maceh sebab belikan kasut untuk kaki PAPA Dino nih yer... *papa DINO* nama diberi Amely Afandi

8 comments:

Amely Afandi said...

apahal nama aku ?!!! hahahaha

KorN said...

gabak besau

nia marlissa said...

bapak besau kaki , kaki nia saiz 4 je

::CIK LYNN:: said...

kasut kulit mmg mhal pn...biar btol saiz 11?=) xpa...jga kasut tu elok2...bleh pkai lama...xda la kerap bli kasut kn...

LaLa mhdnor said...

besor nya...
tp memg mostly laki kaki besor kan :P

niedaida said...

tapak kaki ape nie,he3,nasib baek ade saiz.hohohoh

Lea Isnawi said...

sesuai wat hantaran kahwin tu


eh

Cik tikah said...

kaki daku size 5 je kot. x kepoh pun. hahahaha..

Random Quote GBS