Peminat Setia

Tuesday, April 10, 2012

GUA Kecewa??



Assalamualaikum..

Gua Kecewa?

itu soalan salah sorang kawan ku masa chat dengan dia....
Bila gua tanya dia apesal dia kata gua kecewa dia jawab

"Lagu kat blog kau tu semacam, sedih..."


Ok jawapan dia bagi sungguh tidak bernas.. Cuba tengok muka gua kat side bar Pemilik Taman Dino tuh.... Itulah rupa gua sekarang ni... takde makna nak sesedih, kecewa bagai.. tujuan gua letak lagu tuh kat blog ni sebab gua suka melodi lagu tuh... Tenang.. Damai.. *tak tau lah kalau ada readers yang meleleh denga lagu ni kaan...

EEH lupa lak gua nak gitau tajuk lagu ni... Tajuk lagu kat blog gua ni : " Sudah Cukup Sudah"
*saja nak bagitau  sebab bukan semua orang dengar radio kan.. ekeke..



Jom layan lirik lagu nih..

Inikah caramu membalas cintaku

Kau nodai cinta yang ku beri
Inikah caramu membalas sayangku
Kau lukai sayangku untukmu.



Teganya kau menari diatas tangisanku

Kau permainkanku sesuka hatimu



Sudah cukup cukup sudah

Cukup sampai disini saja
Daripada hati gelisah
Cintaku kau balas dengan dusta



Sudah cukup cukup sudah

Cukup sampai disini saja
Daripada batin tersiksa
Lebih baik ku pergi saja

Tlah berulangkali kucoba mengalah

ternyata sabarku tak berarti untukmu

But memang sedih kan bila kita dah beri sepenuh hati dan perasaan kita kat seseorang, tapi dia menghancurkan perasaan kita kan... *eh GUA serius tak sedih... tapi perasaan sedih tu yang menggedik nak kat gua.. HAHAHA... tak delah cuba korang tutup mata dan hayati alunan instrumental nih... 

Nota Kaki : Kalau nangis lap sendiri sebab gua tak de nak tolong lapkan mutiara yang terhasil time korang hayati lagu nih sebab gua nak kena layan Dino gua.. diorang dah melalak mintak makan... K BAI

5 comments:

Cik Anis Nisa said...

ahhh..nk nangis ni lagu ni..:p

Miziey said...

Hahah. Kemain! dalam tahi ada taman jugak lu ni ek? eh, gua taip tahi ke tadi? hahah.
x)

Nana said...

haha..tak leh blah.

cik_tyNa said...

haha, suka muzik tenang ^^

ain dzaya said...

muka bapak brutel..tp hati cool...lek bro!!
dlm hati ada taman rekreasi..

"Ain memalukan diri sendiri. Terima kasih.".

Random Quote GBS