Peminat Setia

Monday, April 16, 2012

TING TONG


Assalamualaikum...

Todia.. Doodle yang dah rupa dodol hasil Kedai Gamba Adobe yang tak seberapa...

Pergh pergh... kepala gatal masa buat tadi tu yang dodol pon ala-ala gatal kepala macam ada satu kolony kutu atas kepala... Kenyang kutu tu dapat darah... *EH Kepala aku tak de kutu okeh!!

Ape aku melalot daaaa....
Kembali kepada topik utama yang hangat menjadi perbualan bagi bebudak baru lepas SPM macam gua ni..
Memang peningkan nak pilih course mana...

Aku lagi pening baru-baru nih ada tiga tawaran datang.. Ketika itu terjadi lah aksi yang tak sepatutnya dalam rumah... aku melalak.. meraung.. mengilai... Tapi semua dalam hati laa.. sebab nanti aku kena cop GILAK karang dah susah.. 

Tawaran pertama : 
1. Diploma Akaun kerjasama dengan UiTM - Polytech MARA
2. Diploma in Physiotherapy - UniKL RCMP
3. Diploma in Physiotherapy - KLMU *gua bukan retis KLMU okeh!!

Pikir punya pikir.. tanya punya tanya... bincang punya bincang.. aku rasa aku dah tau mana aku nak masuk nanti.... 


Eh eh eh... todia bunyi brek EH! dah keluar..

Senarai kat atas tado pulok pasal MICET.. Ni tetiba ada..
Kalau korang baru tau pasal tawaran dari MICET nih sungguh jelas korang tak baca entry ni...

Ok lah sampai sini jer HUPDATE aku harini...
Nota Kaki : Aku nak kemas baju dah.. nak masuk MICET tak lamo lai... *EH!! Lupa lak MICET masuk 22 Julai la awal nyo siap barang.... (=___=)
Tak de lah esok aku nak gi Medical Check Up.. ^____^

6 comments:

nurmujahidah said...

moga you will be able to decide what best for you :D

shafiq said...

perghh , gud luck ar bro , hehe ,

Pka Rahim said...

hi.. jom join segmen pka nak..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-surprise.html

terima kasih :)

CekbOlat-bOlat said...

org pndai biase la kan..

9n0L4 said...

istikarah. ;)

Boni JLL3 said...

kenapa ko tak masuk kat Pusat Latihan Blogger?? lagi terbaik kot..hahaha

Random Quote GBS