Peminat Setia

Thursday, June 21, 2012

Segmen BEN ASHAARI dan Saya ..


Assalamualaikum..

TODIA TODIA.. Tertepek sudah muka abang Ben Ashaari kita kat Blog Budak Sengal...

Segmen  lah ape lagi kan...
Nak  join klik header blog bang ben..

Syarat nyer :

Jom mulakan skang  ..
  1. Sila buat satu entri . Letak header BEN ASHAARI.COM diikuti tajuk BEN ASHAARI DAN SAYA .. kemudian linkkan ke entri ini ..
  2. Sila bagitau kat rakan rakan anda , blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa?   Haa.. senang je kan ?
Ok gua nak mula mengarang..
Blog yang gua suka adalah blog yang simple, tajuk menarik dan gaya penulisan yang tak berapa skema.. RAWR!!!

Tu je yang gua minat MUAH MUAH!!


Mintak tolong korang semua baca ni sekali :

Bakat-bakat pelajar sekolah
Tiket Percuma Spiderman

40 comments:

Syakir Rahman said...

dtg dr segmen yg sama :)

Mk Syahir said...

hoihh..abam jamjam pon joim..

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Cik Nur said...

dari segmen yg sama.. :)


http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

datang dri segmen juga, cer singgah sat blog saya , skema ke?

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Yasmin Aris said...

haha . blog yg pakai ayat skema2 tu buat mengantok je kan .

chemija said...

salam kenal ye :)

Fakhrul Haiyin said...

blog yang x skema mmg bestt gila2. haha.

join jugak http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Yumida said...

SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..YUP SAMA..SKE YG SANTAI JE

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

FOLLOW KE 777

Encik Zaharin said...

As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Pecinta pink^^ said...

salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

Zul De Alexis said...

giler! blog abg taubat ang x suka..menci2..kah2

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Eera Shera said...

dr segmen sama ;)

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak said...

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

fizafantagirO said...

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

♥Mr.Petak♥ said...

rawr!!~~
petak dr segmen yg same.. tq follow mrpetak.com..

:)
http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

Eyqa Hasnan said...

eyqa datang dari segmen yg sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

nanieybarnieylurviey said...

done follow sini.. selamat pagi :)

amengs88 said...

hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

Solehah Shamsuddin said...

sy dtg bls kunjungan.oh ske blog cmtu ye?agak-agaknya sy termasuk x.sbb sy tlis entry gne ayat penuh gak.hehe

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura said...

berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmen yg sama yeah:D auwmm~

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Fazi Isma said...

hai2 datang singgah sini =)

Ayuni Yusop said...

balas kunjungan.^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

sueMUNCET said...

Hai..SueMUNCET singgah sini..

http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

IntaNBerliaN said...

singgah dari segmen yg sama sambil follow :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Dylla Abas said...

agak sengal juga la baca ayat2 dlm entri ni..huhu ^_^

follow dr segmen yg sama!!

Que Achmad said...

done folloe

Zamani said...

zam bt lawatan balas kat sini :0 thanks sb singgah sblm ni :)

header baru nampak ;)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

nieza singgah dari segmen yang sama ^-^

E Y C H A said...

Salam Ziarah ~ drop by via Ben Ashaari blog (i am the silent reader)..jemput singgah ke blog saya http://norafesa.blogspot.com

follow u olready

piraaa said...

lepas ni lepas ni *lap lap hingus

Boni JLL3 said...

selamat bersegmen jajam!!! hehehe

Random Quote GBS