Peminat Setia

Thursday, June 07, 2012

Segmen : Saya Nak Vector *Sempena Ulang Tahun Blog Budak Sengal!!

Assalamualaikum...

Alah mak ai.. gua lupa buat party goyang punggung kaki kat blog gua sempena ulang tahun pertama blog gua!!
Sempena ulang  tahun pertama gua blogging ni gua nak bagi sikit cendera mata kepada readers blog gua...
Ala-ala segmen gitew... *pssst memang segmen

Senang jer syaratnye...


Inilah CONTOH VECTOR nyer.
Sebelum tu tolong klik nih : http://bit.ly/KWPyCW

1. Buat Satu Entry : Segmen : Saya Nak Vector
2. Tampal Banner kat atas nih..
3. Dalam entry tu  letak gambar yang korang nak gua vectorkan
4. Tag dua atau lebih kawan korang *tak buat pon tapa..
5. Like Fanpage gua nih BlogBudakSengal
6. Siap letak link kat ruang komen.
7. 5 pemenang akan gua pilih guna random.org
8. Tarikh tutup Sabtu : 9.6.2012 ISNIN : 11.6.2012
9. Kalau ramai orang join gua up jadi 8 pemenang

Last klik yang ni jugak yer : http://bit.ly/LAo2IQ

Hope segmen ni tak temui kepincangan.. har har har...

7 comments:

Zul De Alexis said...

wah cantik vektor tu dik..ari tu abg ada try wat..boleh lah sikit2..hehe

Zaidalifah Hussin said...

join segmen ni...


http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-vector.html#links

Syafiq Rashid said...

aku join jajam

http://afiqrasyid.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-vector.html

dhia adawiyah said...

Ok . nak join http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-vector.html

fiQRa said...

gud luck semua yg join. **bakal join :)

Boni JLL3 said...

selamat bersegmen kepada korang2 semua yang menyertai segmen ni..

Lily Puteh said...

sy join jgakkk ! :)

http://ceritalilyputeh.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-vector.html

Random Quote GBS