Peminat Setia

Saturday, June 09, 2012

Sumpah Gua Tak Ngendap Anak DARA!!

Assalamualaikum..

Sebelum gua story mory moh join segmen gua yang hangat2 taik kucing.. SEGMEN : SAYA NAK VECTOR

Ok ok... balik semula kepada cerita..

Semalam gua post kat FB berbunyik ginih :


Ceh sempat lagi mesej dalam Mesjid
Disebabkan semalam gua datang awal ke mesjid sempat post sikit kat FB pasal spek mata yang gua first time pakai masa gi masjid..

Apekejadahnya gua pakai spek dalam mesjid?? ehehehehe
Gua kaber ape sebenanya??
























NIHAH SEBAB NYE!!

Ketumbit baq haaang!! *ni bukan gamba gua


Gua ngaku gua tak tipu!! Gua tak tengok pon anak dara kencin..
Gua tak tipu!!!!
*kalau binatang pon dikira ngendap eh??



Ni pun first time gua kena ketumbit. Selama ni tak pernah kena pon!
Pergh!! Pergh! hilang comel gua..

Selamat masa pergi masjid tu ketumbit tu tak membesar seperti diatas..
Kalau tak mungkin gua akan dikutuk.
Dicerca.. Dihina bagai....                  *perasaan jer lebih =__=

Dalam mesjid pon gua duduk ontok jer..
Kepala tunduk bawah..
Orang tegur dan salam jer baru gua angkat muka..

*WALAUPON KETUMBIT TU TAK JELAS HEEHE

Ketika nak balik dari mesjid korang agak kantoi tak??
EKEKEKE...

Jawapannya tidak..
Mungkin semua orang tak perasan ketumbit gua tetapi perasa yang gua ni


COMEL!!!!

Ado sesapo tak tau acano nak hilangkan ketumbit nih??
Share share la sikit..

RAWR!! SAYANG KORAM SEMUA!!

NOTA KAKI : Ketumbit ni ada orang kata sebab liang pori kat area mata tu tersumbat.. *tak sure betul tak heheehe


Dah baca eh?? Harap korang sudi Tolong klik ni:

6 comments:

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

hahahaa , kalo aku kna ketumbit time hri ada kelas , mmg ponteng je kelaw trus :P

Mk Syahir said...

Tenyeh bawang putih hancur kat kelopak mate tu weh..xtipu pny

Eyqa Hasnan said...

eyqa dulu selalu kena . bila baik je , ketumbit confirm naik balik . tak mata kiri , mata kanan . tak atas , bawah --' sobs sobs sobs . tak ngendap tapi entah laaa

Princess Syazliyana said...

HAHAHAHA . funny :D google je lah cara nk hilangkan bende alah tu. wakakaka

Boni JLL3 said...

aku percaya ko tak ngendap anak dara, tapi ko ngendap janda kan??ahahaha

aku pernah terdengar satu petua. ko amik pisau lipat, ko hiris tempat yang kena ketumbit tu. ala2 macam hiris ketuat

zafira othman said...

tak perasan sebab dilindungi lemak, sekian

Random Quote GBS