Peminat Setia

Friday, November 30, 2012

Main Game Dapat DOMAIN

Saja tayang muka RAWR
Muka ceria berkemungkinan dapat domain FREE!!
Domain... Domino.. Dominik!! Eh apa tu!!
gua merapu ke!!
Domain itu adaalah.... Tanya Hincik Google untuk maklumat lanjut..
Tapi Hincik WIKI kata DOmain itu

domain name is an identification string that defines a realm of administrative autonomy, authority, or control on the Internet. Domain names are formed by the rules and procedures of the Domain Name System (DNS).

Domain pecuma ditawarkan oleh Potia!! RAWR!!! OHsem nye abiang potia !! Rasa nak mengerang jer!!! AAH!!!!


Ini Baca INI!!!

Syarat-syarat penyertaan permainan ini;

  1. Buat entry mengenai permainan ini dan war-warkan. Entry bebas mengikut kreativiti anda. Entry yang di nilai terbaik akan di jadikan sebagai blog of the week.
  2. Tinggalkan link blog anda di ruangan komen ini sebagai tanda penyertaan.
  3. Jika anda rasa anda dapat score yang terbaik berdasarkan popup komen yang anda dapat sila print screen dan uploadkan di entry anda dengan cara Edit semula entry pernyertaan anda tadi.
  4. Tiada tempoh tamat dalam permainan ini. Permainan akan tamat jika sudah ada pemenang. (hanya Potia yang dapat menilai siapa pemenang yang tulin).
  5. Sila nyatakan di ruangan komen jika anda rasa anda adalah pemenang berdasarkan komen popup yang potia berikan.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT
KASI TEKAN-TEKAN INI LINK!!!

Dah kini masanya gua nak tayang masa yang gua dapat!!
Mohon Pira Dunia Jelles!!

Mengancam!!! Senang gila permainan ni!!

Ini paling laju pernah gua dapat... MOHON POTIA bagi gua domain ni!! ekekee

Korang jangan lepaskan peluang untung2 dapat DOMAIN!!
Tengs kak pira gua tau mainan ni dari kakak sayang!!

2 comments:

potia casadelarossa said...

main lagi... ada lagi lebel yg kat atas dia jajam

potia casadelarossa said...

sedang kira2 ni nak cari sape patut jadi pemenang... jom kita tgk sape dapat domain tu nnt...

Random Quote GBS