Peminat Setia

Saturday, March 31, 2012

Salah GUNA Chat Box

Assalamualaikum...

Malam ni aku nak bayar hutang aku kat blog Dimensi Siber pasal salah guna Chat Box..

Sebelum tu tengok ni dulu :

Klik UNTUK LEBIH BESAU

Cuba perhatikan betul2... Apa yang TUAN Ninja cakap kat FiBox Dimensi Siber... Dia tulis apa??

Malas nak sebut, sebab blog aku bukan tempat lusah melusah..
Ni baru satu kejadian yang aku tunjuk..

Blogger lain pon ada mengeluh.. Ada setengah orang tinggal jejak dekat Chat Box yang disediakan... Dia tulis bukan main DASAT lagi ayat.. PERGHHH!!! Kaw Kaw.. Sekali klik link yang dia bagi...
Churp2, SAYS dan banyak lagi link tak sepatutnya yang keluar... Bukan nya link blog diorang..

"Harap korang semua tak menipu dan jangan SPAM link share kat shoutbox orang..Wan tak SPAM shoutbox orang dengan link share .SPAM nie bermaksud gantikan link blog dengan link share , bila orang klik kat shoutbox tu , orang akan terus ke share link tu..Ramai yang Wat nie..Jangan hairan kalau korang tak leh nak tinggal jejak kat shoutbox Wan..Sebab nya Wan dah BAN korang..Selamanya lah korang tak leh tinggal jejak kat shout Wan.."  - Dari Blog Wan Hazel

Tak kurang jugak ada setengah manusia tapi berperangai dajal dengan sengaja letak link diorang Phishing account blogger lain.. Ni lah sebenarnya teknik hacker-hackers yang kacak, cute dan comel yang BIJAK tapi menggunakan ilmu yang dimiliki untuk merampas hak orang lain.. Contoh yang pernah terkena blog kakak gua Pelangi Itu Hijau  - ini entry pasal blog kak Dila yang kena hack : Selamat Tinggal Hacker (s)


Nota Kaki : Korang kalau nak selamat, lalukan dulu mouse korang kat link sebelum klik.. kalau pelik semacam jangan la tekan...

Thursday, March 29, 2012

Kisah Sayat Tikam Belakang

Assalamualaikum..



Kawan biar banyak.. Orang selalu kata macam tuh.. Tapi bukan semua kawan tu berguna. Kadang kala ada kawan yang SENGAJA rapat dengan kita untuk mendapatkan KEPENTINGAN habis lepas kita tolong dia.. Dia tinggal kan kita terkontang kanting.. AUUWWW..
*kontang = kering ~~
  Kanting = ?? apa yer??

Alhamdulillah sebanyak2 kawan aku ramai yang tak seperti dinyatakan diatas.. Tapi ada sorang dua tuh ~~ HUHU ~~ berangin kepala aku nengok kau laah.. SEJIBIK perangai dia macam yang dinyatakan kat atas..  Mulut depan kita sikit punya MANIS.. boleh kena kencing MANIS... Dah lah segala benda kau nak BOLOT... Segala benda kau nak paling NGETOP.. Semua benda kau nak TERTINGGI... Hey PLEASE laah kalau macam ni sikap kau.. TAK KEMANA laa...

Kawan yang BERKEPENTINGAN macam ni patut dibuang jauh-jauh... Dihumban kedalam WORM HOLE sepatut nya.. Biar dia FOREVER ALONE... Hey PLISS laah ... Kalau  ko nak marah gua sebab tulis macam ni.. Sebab?? Bukan GUA jer rasa benda ni BETUL... BUT MOST OF OUR FRIENDS...

FIKIR lah.. BERUBAHLAH.. Aku cakap sebab benda ni betul.. AKU pernah kena dengan kau.. Back STABBER.. Kau belum kena lagi kan?? Tapi once kau dah kena kau akan terduduk.. Tengok je lah nanti..


Nota kaki : Entry dituju kepada geng sekolah.. kalau yang terasa tuh PADAN MUKA... SEMOGA BAHAGIA..

To rakan blogger , kawan macam ni patut kita humban ke mana??

*Kak TRIUMPH wo tak jadi merajuk lah haha.. Kak Dila apesal main seru2 malam tadi ??

Wednesday, March 28, 2012

Puasa FB

ASSALAMUALAIKUM...



JUST NAK INFORM GUA TAK ON FB GUA FOR A WHILE....

YUP FOR A WHILE... 

Blog pulak??? ERMMM... Tengok laa kalau ada mood.... Lagi pon blog gua kalau korang jejak bukan ada apa pon... hanya muka gua yang terpampang besar.. MESSY BLOG..

KENAPA??

Tenangkan perasaan..

More specific GILA ....

YE GILAA!!!

Tapi GUA on TWEET tu pon kalau nak tengok aku sawan kat Time Line twitter la kan... @Ezo94..

OK BAI..

Wordless Wednesday #3




Tak PERLU jelly

Orang bisa jer aku TWEET... (-__0)

Sunday, March 25, 2012

Perlu KE Event "Follow" Blog Di FB??

Assalamualaikum..



Ekceli rasanya bukan gua sorang jer yang BONGANG dengan blogger yang ajak follow menggunakan Event di FB.. Gua kalau dapat invitation event Segmen tu gua terima dengan besau hati... Sebesau pipi subsidi cubitan gua nih... Ini tidak..

"Jom FOLLOW saya... Tinggal link tau" - blogger A

"Follow saya, Saya budak baru" - blogger B

Aku ngaku lah aku pon pernah mintak FOLLOW dari blogger yang lain.. TAPI tak ada lah sampai buat EVENT macam perkahwinan LYSSA SECRET ooppps Lysa Surirumah..

Ada cara yang lebih bagus untuk dapatkan FOLLOWER.. Why not new blogger yang menerjah blogger lain, bukan salah pon kan, but it is better !! Biarlah korang mulakan perhubungan, dan rasanya kalau main terjah-terjah lagi best dari buat Event kat FB.. Korang boleh tahu blog yang korang follow tu pasai apa.. Personal.. SEO.. JUAL TRIUMPH baju ker... (-__-")

Rileks lar.. Kalau follower melambak pon, tapi readers kurang nak buat apa kan.. Yang penting tujuan korang blogging.. Jangan la menimbulkan ke- anoy - ingan blogger lain yang sedang berSOSIAL di laman FB tuh dengan korang nyer EVENT yang ngalahkan RETISSS nyer majlis.. HOKEH??

Mungkin awal-awal ni korang tak rasa bila follower ramai tapi readers tak ada.. Tapi lama-lama korang akan rasa macam orang BODOH yang hanya bercakap pada dinding... This happen to me dulu.. :D

Jadikan iktibar.. Be yourself dalam blogging.. Melainkan ko nak jadi PEMES macam aku dulu..


Call me budak CUTE
/\
|
|
|
bukan tujuan FEMES tapi HAKIKAT

Nota Mintak kaki : Entry di taip bukan berniat untuk menyedihkan ati korang.. Auuwww haha!! Jangan salah guna laman sosial untuk jadi FEMES

Mengapa Perlu KERTAT ??

Assalamualaikum..
Abam GOOGLE bagi gambar ni

Sekarang ni keluar gi mana-mana ada jer GADIS genit yang berpakaian KERTAT.. AUUWWW... Bukan setakat KERTAT malah SENDAT . Adakah untuk seksi? Adakah untuk menarik perhatian T___T.. Auuww.. Masalahnya yang banyak buat orang MElAYU, ORANG ISLAM.. BERTUDUNG pulak tuh..

"Global warming dikatakan punca memakau pakaian kertat dan tak cukup ukuran "  - FACT


Nak tunjuk pemandangan ape ek kalau pompuan pakai baju ketat.. AUUUUUWW..
Malas nak cakap tengok la diri sendiri KERTAT tak??

saja nak ingatkan apa yang orang FB tulis :

HOT dari segi penampilan tak lah sehebat mana kalau dibandingkan dengan
HOT dari segi akhlak..

HOT tu sepatut nyer
H : Hormat
O : Orang
T : Tua 


Korang tak semput ker bila pakai baju KERTAT tu..
Tak  cukup pakai KERTAT2 Pakai pulak seluar yang kalau duduk nampak pakaian ADIK..
EWWW KALER PINK :P

Gua teringat lak story maklang gua.. Satu  hari masa dia keluar jalan, dia nampak la sorang minah ni pakai seluar tunduk nampak pakaian ADIK.. Beruntunglah minah tu.. Mak lang gua yang masa tuh memegang payung telah mencucuk lurah minah tersebut dengan hujung payung.. AUUUWWW....

There is only one way to say
two word to do.. PADAN MUKA

Nota mintak kaki : Dunia nih dah tentu panas sebab global warming.. Tapi akhirat nanti T__T.. 

Laporan dari national Geographic, dah baca tekan like dan tinggal komen =___=

Saturday, March 24, 2012

Anugerah Kecemerlangan Milikku??

Assalamualaikum...

Owhh demm.. Gua terharu.. Tak sangka nama gua tergolong dalam katogeri CEMERLANG.. AUWWW!!


Kenapa cecikgu tu pilih gua?? Sedangkan ramai lagi kawan aku yang sebaya dan lebih banyak A diorang dapat dari aku.. TERUTAMA budak yang dapat A+ kan.. Gua rasa gua tak adalah pakai ilmu pengasih untuk pikat hati guru apatah lagi menggunakan esak tangis gua yang bisa meruntun hati guru gua untuk pilih gua sebagai penerima ANUGERAH KECEMERLANGAN...

Sijil Gua

Plag Gua

Sungguh gua dikala ini masih terharu kerana diberikan anugerah ini. Walaupon gua tak dapat 9A, 8A, gua tetap bangga kerana gua berjaya menyumbang beberapa A untuk menaikkan nama sekolah gua.. ERMM betulkan sikit BEKAS SEKOLAH gua... Bukan aku sorang jer yang rasa macam tu, geng-geng gua pon rasa begitu..

InsyaAllah tahun ni result yang bakal pelajar PMR dan SPM gerenti the best!! Sebab mempunyai guru yang berdedikasi, berpengalaman dan CEKAP dalam membimbing mereka ke arah KECEMERLANGAN..
Macam tagline sekolah RAHMAT jugak "SEPAKAT MELAKAR KECEMERLANGAN"..

Ok gua berenti disini tau.. Jangan rindukan gua BEKAS SEKOLAH ku.. Kalau readers blog gua rindukan dua tak apa.. AUUUWWWH!!!


Nota mintak kaki : Sebenarnya bukan aku sorang yang amik anugerah HAHAHA, tapi ramai lagi.. Saja nak bajet RETIS SMKR sekejap..

Jom singgah BLOG SMK RAHMAT

Friday, March 23, 2012

Keliru Nak Pilih U Dan Jurusan??

Assalamualaikum ~

Semalam aku update pasal result gua kan?? Harini pulak aku nak bagi tazkirah kat korang *tazkirah la sangat.

Ok Korang dah abis SPM so nak buat ape lagi.,
Mesti la nak sambung belajau lagi kan.. *takkan nak tanam dan makan anggur

TAPI masalahnya keliru nak pilih jurusan mana satu kan.. Aku pon sama *dulu..
Kenapa dulu?? Sebab selepas aku jumpa kaunselor, mintak pendapat mak bapak, keluarga semua..
Aku rasa aku yakin pilihan yang aku buat bole jadikan aku seorang insan yang berguna KELAK..

Bagi korang.. YE KORANG yang sebaya ngan GUA buatlah pilihan yang betul.. Korang tahu tak selama ni ada aplikasi ONLINE yang boleh korang guna kan untuk semak sama ada keputusan korang tu layak untuk memohon sesuatu JURUSAN dalam sesebuah Universiti??

TAK TAHU?? *ekceli gua pon baru discover benda ni masa BW semalam..


KLIK SINI UNTUK KE  APLIKASI

*bagi yang tak tahu guna aplikasi ni ikut step kat bawah


-KLIK SEMAK SYARAT KELAYAKAN-


-ISI MAKLUMAT YANG DIA MINTA-


- KLIK TAB SPM DAN ISI RESULT SPM KORANG
|KEMUDIAN KLIK SETERUSNYA-


Pilih setiap universiti yang korang nak tengok sama ada korang layak atau tidak untuk mohon.. so dia akan keluar macam nih :


- INI RESULT LEPAS GUA ISI GUANYER RESULT SPM-

Alhamdulillah gua layak memohon 63 jurusan dari 65 yang ditawarkan.

STEP DI ULANG UNTUK CHEK SYARAT U LAIN


TAPI INI TAK SEMESTINYA MENENTUKAN KORANG BOLEH MASUK U 

APLIKASI NI CUMA BAGI TAHU KORANG LAYAK TAK UNTUK MEMOHON JURUSAN TERTENTU DALAM SESEBUAH UNIVERSITI MELALUI SYARAT MINIMUM


Aku harap korang cuba guna aplikasi ni..
UNTUNG-UNTUNG boleh GUIDE korang dalam isi UPU

Thursday, March 22, 2012

Result SPM Gua

GAMBAR ABANG GOOGLE
Assalamualaikum..


Aku suka sangat!!
Result aku walaupon bukan straight A's tapi aku bersyukur sangat..

Nak tau ker result SPM aku??

Haha

5A4B sahaja..

Aku puas!! Sangat puas..

Thanks to my Family laaa semestinya banyak support aku dari aku lahir kaan
EHEHEHE

And aku jugak nak berterima kasih kepada SEMUA cikgu yang dah ajar aku,
dari prasekolah, sekolah rendah dan sekolah menengah!!

~Tanpa korang tak ada maknanya aku bole dapat result macam tu~


Kepada kengkawan yang aku  aku bangga jugak ada kawan macam korang..
Walaupon ada antara korang yang tak suka dengan result korang tapi itu benda yang da berlaku~~

cuba baca status FB abang SODARE aku nih


Then baca lagi komen kawan dia..


Fikir-fikir kan lah YERP!!

Kepada GBS GUA SAYANG LU ORANG
SEBAB BANYAK BAGI SEMANGAT MASA AKU NAK AMIK RESULT SEMALAM

DAN KHAS KEPADA AKAK COMEL ADILA SADDAM AND ZAFIRA TRIUMPH

MACEH SEBAB SUDI ANTA MESEJ AND CALL GUA..
*sore kak ZAFIRA MACAM AISKRIM AUUUUWWW

Sesudikan tikus korang untuk  mengketik link blog akak duorang tu yer..

Dan masa taip entry ni ada orang mintak up sikit blog dia nah amik ni.. jangan lupa terjah BabyZyra sekali tau....

Tuesday, March 20, 2012

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !


Aku join segmen abang ben lagi!!

Aku start blogging tahun lepas, masa orang tengah sibuk pasal trial exam laah.. Gatal nak luahkan perasaan kat Blog kononnya.. Tujuan aku buat blog adalah untuk menghiburkan orang lain, share ilmu tentang apa yang aku tengah buat.. SEO blog itu pada awalnya.. tapi cancel sebab pikir balik baik aku jadi diri aku sendiri

YEAH DIRI AKU YANG SENGALL!!

HOPE SPM AKU ESOK TERBAAIIIKK ~ ~ ~

Aduh!! Sakit Perut

Pagi-pagi lagi dah sakit perut.. Sangat ku benci..

Mana tak sedap-sedap tido tetiba sakit perut. aku study betul-betul apa buat aku sakit perut..

Aku tido pukul 12 lebih - bukan punca masalah
Aku melayan lagu jiwang dengan GBS?? - Bukan masalah ,sekarang pon aku layan GOMO FM jiwang gak ~~
Maybe sebab aku makkan 4 biji pisang malam tadi??-- Mungkin
Maybe aku gubra SPM result esok -- Sangat setuju

OWH deem.. Tak apa- tak apa.. Chill, Frozen, Cool.. Aku tak segubra ni pon sebelum ni masa amik PMR kan?? You Can do it EZO

Monday, March 19, 2012

Planning Hari Rabu Ni

Assalamualaikumm..

Hari ni nak bagi tau planning AMIK RESULT hari Rabu ni..
Pergi sekolah as usual with DRIVER aku.
ahaha bapak aku  la..

Pakaian : T Shirt - Warna oren (adakah warna bertuah untuk amik result?)

Warkah Buat Kekasih


Aku tak pandai menyanyi,
Sebab tu aku tulis,
Tulus dari
Hati yang IKHLAS

Sunday, March 18, 2012

Bila Ben Ashaari tanya aku


perkara yang paling membosankan bila dengar ESOK SEKOLAH


KERJA SEKOLAH YANG MELAMBAK MASIH BANYAK YANG TAK DIUSIK



Memang serius aku kalau bab kerja sekolah ni MALAS yang amat..
Tapi esok pagi2 pergi sekolah salin jawapan kawan

Salin tak bermakna salin bulat-bulat tapi sambil tu aku chek sekali kesilapan diorang..
ada la give and take kan..

*HOPE DAPAT RESULT ELOK SPM RABU NIH*


GBS Dan First Gathering


Assalamuallaikum

Semalam aku tak Update sebab JELES tengok GBS turun buat First Gathering


Best tau GBS nih semua yang ada kat sini SENGAL


Jom kita ushar gamba gathering diorang nak??







Main bowling pon boleh Pose haha


Sesatnya Kumbang Dalam Bunga

itu dia.. Tok ketua diapit Bunga


Akak gua ADILA SADDAM pon ada.. T_____T




Itu dia.. Akak TRIUMPH  a.k.a Zafira Othman lelap mata HEHE

Tok ketua bagi  ucapan sambil main Janggut kambing

Ini dia Nabiel Faan



Ewah bukan main masing-masing pose kan..
Tapi aku tengok gamba jer sebab tak dapat join haha

BUDAK BAWAH UMOR la katakan
*lagipon risau SPM result nak kuar HAHA

Tapi tengok dari gambar-gambar ni 
boleh la tengok muka blogger yang selama ni berselindung disebalik entry kannn...
T________________________T

lap air mata sikit..
Jeles nye pasal

HEHEHE

Tak apa lain kali buat Gathering Aku nak JOIN





Friday, March 16, 2012

WOIT Minggu Depan OIIIH

Assalamualaikum..

Apesal ngan minggu depan??
Tak payah buat tanya-tanya sebab aku malas nak taip pempanjang sebab membazir tenaga ja bila aku gerakkan tangan ni untuk menaip panjang-panjang semata-mata pasa perkara yang aku akan hadapi minggu depan 

*tapi aku tengok kai taip gak panjang-panjang - Mr Hati

Kau senyap Mr Hati. Ok lah minggu depan nak amik Result SPM la ape lagi kaann.. Mak datok ai tetiba bangun pagi ni terigat pulok pasal minggu depan. Sebelum ni aku yang relaks chill, cool , sejuk, dingin, nyaman jer dengan situasi ni tetiba lak rasa macam Dinosaur Nak Bertelur. Duduk sana tak selesa, duduk sini apetah lagi.. Last-last aku taip entry ni sambil berdiri dan menghidu bau Nasik Ayam yang tengah mak aku masak

*mak oiii ai bau dia mengedak-ngedak.. Dah korang kesat air lior korang tuh karang ada pulak mangsa litar pintas sebab air liur korang jatuh atas keyboard pon korang tak perasan sebab dok syook layan bau -bauan dari entry aku ni.

Serius aku  dah cuak!! Dah la semalam carik kasut tak jumpa besar sangat ke kaki aku sampai saiz 110 pon tak muat, setahu aku kaki aku ni spesis homosapien jugak tapi kenapa kasut yang direka oleh homosapien yang satu spesies ngan aku ni aku tak boleh pakai.. DEMMM!!! Owh mungkin aku ni homosapien separa Dinosaur sebab kaki aku lebar HIK HOOOOK!!!

OWH DEMM

apesal aku cerita melalur-lalut pulak nih!! Haish ni mesti tidak mencapai tahap ketenangan yang optimum bagi homosapien macam aku. OIT jangan korang sebut HOMOSEKSUAL ada yang aku suruh ADILA SADDAM sula korang. Aku geram!! apesal aku bole menjadi seperti Dinosaur yang tak tenang nih.. APESAL!!! Apesal!! APESAL!!! 

Berdasarkan pengalaman korang adakah korang sama macam aku masa tunggu result SPM nak keluar, atau lebih teruk atau lebih dahsyat atau lebih Dinosaur dari aku?? I need PAIN KILLER!!! 


Hei vongok aku nak PAIN KILLER bukan nyer THE KILLER PAIN!! Owh MR Hati kau nak aku makan kau ker?? Dah la semalam aku tak dapat makan pedal ayam. *ok aku tipu* aku dapat kunyah dua potongan kecil jer pedal ayam tuh! *aku suka makan pedal ayam sebab macam singgam (chewing gum)!! 

OWH MAMAMIA!! Kucing-kucing ku come to PAPA!! Make me cool!!



 YE make me cool BUKAN LAGU DADDY COOL by  Boney M lah MR HAti!! aku dah malas nak marah kau lah Mr Hati. Sebab kau adalah aku! Aku adalah KAU!!!!! Dan sebab kau lah aku tak tenang sebab Hatiku Tak Tenang!!

Nota Mintak Kaki  : Entry merapu akibat ketidak tenangan yang melampau!!

Thursday, March 15, 2012

Tips Maintain UV Nuffnang

Gambar dari abang GOOGLE :D

Assalamualaikum.

Semalam aku ada tweet berbunyik :

"Alhamdulillah tercapai sudah target harian lebih kurang 100 UV harap esok pon sama AMIIIN! "

So ada la seorang gadis genit tanya gimana aku maintain UV sebabyak tuh
Ok Caranya mudah..

  • Rajin update blog semestinya lah kan
  • Selalulah join segmen yang dianjurkan blogger setaraf RETIS
  • Rajinkan diri menjengah blog yang korang follow, jangan lupa komen dan tinggal jejak. *TINGGAL KOMEN lagi bagus bagi menunjukkan kewujudan korang HEHEHE. 
  • Selalu PING entry kat Kelab Blogger, busuk.org dan macam-macam tempat lagi
  • Buat entry yang menarik pon kena jugak kot
  • Ada setengah blogger buat tutorial untuk tarik Viewers
Itu je lah kot.. Bukan apa rugi kalau kita pasang iklan macam Nuffnang tapi UV rendah kan kan kan??
Harap tips ni membatu korang tak banyak pon sikit jadilah.

Nota MINTAK kaki : Lepas ni kalau aku target 200 UV sehari boleh tak?? korang support aku eh!! HEHEHE


Wednesday, March 14, 2012

BEN ASHAARI AJAK KONGSI CERITA CUTI SEKOLAH

HARI NI SEGMEN ABANG BEN LAGI!!
NAK JOIN KLIK GAMBAU


Kalau aku dulu masa cuti sekolah..
Naik basikal round kampung ngan kengkawan
Tengok orang main bola *aku kaki bangku LAH!!
Main kejar-kejar dengan kawan
Memancing dekat benteng *bahasa kampung aku 

SEKARANG??

Budak nak periksa NGADAP KELAS TAMBAHAN
Budak kecik main FB AngryBird BAGAI

Mana ada nampak budak-budak ni main luar rumah kalau ada pon JARANG
*ceh cakap orang aku pon sama ngadap FB, Blog, Twitter

TAPI apa yang penting sepatutnya anak2 kena abiskan masa cuti dengan aktiviti yang berkualiti bersama PARENTS

Merajuk Paling HUDUH

 Assalamualaikum!!

Hari ni nak story pasal Merajuk..
Jangan tipu kata korang tak pernah merajuk.
HEHEHE

Tak kira lah korang merajuk dengan saper..
Family ker, BF or GF ker, Kawan ker
*banyak nyer KER*

Ok balik kepada kisah aku.
Kisah ni dah lama berlaku..
*blushing* malu la nak citer kat korang.
Tapi demi untuk korang aku citer jugak :D

Satu hari tu  mak aku suruh aku kemas bilik aku yang memang macam TONGKANG PECAH
*tak nak tipu sebab  aku tak nak tergolong dalam golongan Munafik

Tah apesal time tuh mood aku tak ada.
Aku pun ikut jer suruhan mak aku sambil merungut
*dalam ati bukan main aku marah mak aku..

Tengah kemas meja belajar,
Aku terjatuhkan cawan kaca tempat isi alat tulis aku kat atas meja tu..
Aku buat donno jer la kaca tuh...

Dalam kemas-kemas
Tangan aku luka terkena serpihan kaca tu..
LUKA besar WOOH..

Gambar Cilok Abang GOOGLE
*Amik kau padah marah Mak dalam hati HEHEHE


darah dah meleleh banyak dah kat lantai
aku tetap buat tak tau *nak merajuk la katakan
Dah abis ngemas mak aku perasan darah kat lantai

Punya lah cemas dia time tu..
Ingat kucing dia ke kena pukul 
*ceh ada tanya kucing dulu
Then baru dia terperasan darah kat jari aku..

"Tulah lain kali buat kerja biar ikhlas konon nak protes la tuh" mak aku kata sambil sapu ubat kat luka aku
*adeh tangan aku tengah sakit ni ada masa nak berleter haha

YEAH !! Dia pujuk aku balik hahaha

P/S : Laki kalau merajuk sesekali tapi susah nak pujuk woo haha... Ape motif aku bagitau cerita ni kat korang pon aku tak tau.. korang jadikan la pedoman jangan merajuk dengan Mak  sendiri hahaha

Blog List "Segmen I Jejak Blog U, U Jejak Blog I" - By Mak Simah

Assalamualaikum..

Kepada yang dah join "Segmen I Jejak Blog U, U Jejak Blog"- By Mak Simah
dah boleh mula Follow blog kawan-kawan lain yang dah join segmen ni...

Mak Simah dah sediakan bloglist untuk memudahkan korang mem- FOLLOW
Klik Sini Untuk ke Blog List

Kalau nak join klik SINI

Tuesday, March 13, 2012

Lyssa Faizureen Lagi

Assalamualaikum..

Tadi aku baru post pasal  kak Lyssa
KAN??

Pasal doodle dia..
Sebenarnya inilah doodle dia yang aku buat khas..

Yang tadi tu main2 punya..

Kira yang ni Premium Edition la.. HAHAHA

To kak Lyssa

Terima kasih sudi Follow blog yang tak seberapa nih..


Hik Hok Hik Hok!!


Lyssa Faizureen Mangsa Kekejaman Doodle

Assalamualaikum..

Tajuk entry nak gempak..
sebenarnya nak buat

DOODLE Delivery untuk kak Lyssa

Semalam aku sesaja je tunjuk
doodle First yang aku buat guna Photoshop

ni rupa Doodle tuh :


Kak Lyssa kata macam nih :

Then 


Ok so kak Lyssa kita ni berani nak jadi mangsa kekejaman Doodle aku lah kan..


My face turn to this TROLL hehehe

Nak tengok tak hasil nya??

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


HAHAHA

Huduh kan..
HIK HOKKKK!!

Buah cempedak diluar pagar
Amik galah tolong jolokkan
Saya budak baru belajar..
Kalau gambar kat atas ni salah tolong HEMPUK kan..

HEHEHE



Random Quote GBS