Peminat Setia

Wednesday, September 19, 2012

Pengalaman Baru

Assalamualaikum...

AHAHAH blog dah lama tak berusik..
Gua sekarang Makin SIHAT!!

Gua sekarang LEBIH MENYAYANGI MICET!!

Gua sebenanya baru je lepas kem JPAM...

Jabatan Pertahanan Awam Malaysia..
LAtihan diorang bagi kat kitorang memang osem...

Yang paling best pengalaman kawad formasi...
Pegang ular..
Belajar cara padam api..
Cara ikatan untuk selamatkan mangsa..
CPR!! ini yang paling besar nilainya..

Walaupun kitorang dilatih macam nak jadi sojal..
Tapi ilmu yang diorang beri memang takkan kitorang lupakan..
Bukan senang nak dapat pengalaman baru..

Setiap hari kita akan belajar benda baru..
Kita akan ketahui kekerdilan kita..
kita akan tahu betapa ceteknya ilmu yang kita miliki..
Kita akan tahu betapa luasnya alam ni...

EH tetiba kelua memacam ayat..

Sekarang ni cuti mid-sem... So minggu ni memang berjimba sokmo la aku kat rumah ni kan.. Tapi yang tak best nya semorang tadak kat rumah,... depa semua gi sekolah..

Aishhh!! Bosan dok rumah sensorang..

Minggu depan gua kena sedia lah nak ngadap dugaan...
2 lab session... means 2 lab report kena siapkan dalam masa seminggu!! T__T gilak bah itu...
Ada test Computing... HOMAI!!!.

JAJAM!!! FAAAIITINGGGGG!!!

Random Quote GBS