Peminat Setia

Monday, January 28, 2013

Hidup Kembali Normal

Assalamualaikum dan selamat tengah malam buta..

Malam ni ter rajin post kisah kehidupan gua yang kembali normal ke alam persekolahan eh alam unibersiti

*Alhamdulillah Line internet micet dah benarkan kami bukak blogger.com

*Jerang air kejap - Mujurlah water heater depan mata
*bukak tab Hotot tengok orang bash Jajam Dino

Kuajaq punya jiran bilik sebelah.. Kutuklah gua memacam nanti gua suruh saka belaan gua serang korang.. Biar tinggal tulang je korang!! RAWR!! *Saka Denesor kau.. bukan saka rimau atau buaya..

*Sambung bukak tam blogger.com
*tengah menaip..
*Teringat nak sambung tengok RunningMan episode 123 tapi tepis niat tu.. nanti tak dapat blogging
*terbaca tuit kawan mengadu sem 2 ni susah.. -sama-samalah kita harungi wahai sahabat.. InshaAllah
*Ada kawan mintak lab manual Organic Chemistry
*bukak group Micet94 upload lab manual OC

Bosan tak baca kisah gua sekarang ni.. Hurm beginilah kehidupan studeng gua kat UniKL micet..
Tapi sem ni kira ok lah dari sem lepas blogger.com  bulih bukak bulih la den update blog selalu!!

*Phone berbunyik.. Tengok mesej dari Madam Haryanti.. Yehh!! Esok tadak Lecture Math

Argh rasa macam tah pape bila dah tak boleh buat entri yang lucu.. Tah mood tadak.. Perasaan pon tadak.. Ker perlukah aku blogging tengtang chemistry dan engineering je mulai sekarang!
TAK! ITU bukan konsep Taman Dino yang diidamkan!!

Tarik nafas.. Hembus..

Eh jap nak upload gamba.. List subjek Kentang sem 2 ni..


Eh tangan ter gatal nak upload gambar jadual sem ni pulak


Adakah gua je yang rasa jadual ni pack atau orang lain pon rasa macam tu..

Mungkin inikah punca yang bakal menghalang gua dari blogging secara aktip *sebelum ni ektif sangat la tuh LOL!

Ape bulih buat.. Terima jelah kenyataan dah kena belajar bagai nak ghak sem ni.. Doakan gua yer rakan blogger dan reader yang lain


*KucingComelUntukDijual*


2 comments:

Shawn Razaleigh said...

dah malas update tu mals jugak jejambul

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Random Quote GBS