Peminat Setia

Saturday, May 11, 2013

Di Pertengahan Final

Fuh fuh Assalamualaikum..

Kalau ada reader lagi blog gua ni gua rasa bangga lah jugak. Dahlah entri gua semua tak best kan huhu.. dah la jarang update pon satu masalahnya huhu :)

Macam semorang tahu gua sekarang gua tengah Final exam ahhhhh :-)
Stress nya memang tayah cakap lah kan sekarang baru lah lega sikit sebab 3 daripada 6 soalan gua dah jawab huahaha.....

Dah jawab malas nak pikir lah kan apa yang bakal dapat tu biar je lah haha. Usaha dah sudah :-)

Hah apa lagi yang gua nak update lagi ni ek.. lol tah sampai sini je lah update gua kalini :-)

3 comments:

AiSyA LiEzA said...

hehehe... smga dpt keptsan y terbaik utk final!! dah usaha n doa pada Allah..skrg tawakal je smga dpt keptusan y cmrlang..insyaAllah :)

larkspurpetak said...

Assalamualaikum... nak tnye...
Best tak unikl MICET???

Unikl okey kan??? Ada MQA tak??
:D
Tu je soalan...

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

Random Quote GBS