Peminat Setia

Wednesday, July 17, 2013

TheJimbits

Assalamualaikum..

Hehe haritu privatekan blog ni kekunun malas nak blogging.
Pastu ter-rindu lak kat blog ni.

Ok untuk makluman gua ada blog baru.
Bukan kat blogspot.com dah. Gua move on ke wordpress.

Sebabnya gua nak try gak wordpress.
Not bad cara nak edit blog segala bagai sangat mudah. Depends pada theme yang kita pilih. Blog baru gua ni gua tak rasa nak hias kenmain tiptop. Gua guna theme simple sedia ada jer..

Eh dari tadi kata blog baru blog baru, nama blog tak lak dibaginya

Ok ni nama blog baru gua. TheJimbits <--- Klik untuk terjah..



Kat blog TheJimbits ni gua rasa gua akan post bila terdetik hati nak mengarang. Kenmain lagi kan.

Untuk makluman gua tengah mengarang Cerpen. (Cerpen ape tah sampai ada part2)

Tajuk : Amukan Rimba

Ni list and link cerpen yang dah siap ditaip. (Cerpen bersiri !!!)

Amukan Rimba #1

Amukan Rimba #2

Amukan Rimba #3

Amukan Rimba 4 <-- tengah draft hikss!!

Cerpen ni gua buat pada puasa ke berapa tah. Baru lagi lah jugak.

Papepon need comments dari korang readers. Kekalau ada penulis novel berjaya ke ngomen pon ok gak. Cambah sikit ilmu kat otak gua ni!!

Ok tudia kekunun nak taip sikit je tapi tertaip panjang lak. Moga hepi2 selalu.
Kasi terjah!

No comments:

Random Quote GBS