Peminat Setia

Sunday, October 27, 2013

Turun Naik

Assalamualaikum.

Eh dah pukul doblas. Gua update blog je mesti dah time orang tido. Dah takda orang nak baca blog gua ni.. ahahha.. Tak kesah but gua tahu ada jugak orang baca blog gua ni, walaupon secara silent.

Turun naik

Waddap bro turun naik ni....
SUMPAH TAKDA KAITAN NGAN BAJET 2014 bebaru ni..
Gua bukan orang yang minat ambil tahu pasal politik..
Gua hanya sekadar amik tahu..
LOL tapi tetap amik tahu. EH bahasa apa nih!

Gua nak citer yang gua punya hidup turun naik..
This week terlalu sibuk. Pagi lab habis lab direct test. Mostly
Nak buat cemana life as a student kan katakau!

Gua sangat sangat sangat tak berpuas hati dengan test Technical Math 3 gua!
Sumpah sedih.

Petang before test tu belajar dah. Dah paham dah method nak tackle soalan. Dah ingat step dah. Sekali masuk dewan soalan dia buat gua gigil beb!
Sepanjang gua duduk U ni tak penah amik test masa jawab menggigil.
Biasanya sekadar tak boleh jawab je.
Tapi kali ni gua tak tahu dia punya susah sampai gigil gua. *Mungkin gua je gigil sebab gua kurang stadi. LOL

Tu lah orang kata turun naik kehidupan. Bukan semua benda kita boleh buat. Bukan semua benda kita berjaya. Bukan semua benda kita kat atas.
Benda ni buat mata gua terbukak. Jangan riak. Jangan berbangga dengan apa yang kita ada. Jangan pernah bangga dengan benda yang pernah kita ada.

Mungkin selama ni gua lalai. Stadi memain. Tak fokus. Banyak mengeluh. Banyak beralasan.
So itulah hasilnya. Tuhan bagi sedas. Effect sampai masuk blog.

Takpe hidup tak semestinya smooth - Caklempong Husna
 Thanks kak husna. Sedarkan gua, bagi semangat kat gua. Akak selalu datang time gua tengah emosi. haha

Kalau kak usna baca post ni jangan nak kembang sangat. Dah elok dah kurus macam tu. Macam semut dah.. KAK HUSNA CUTE. TERIMA KASIH!

Tuhan jugak ajar gua hargai benda yang tak selalu ada. Terima kasih TUHAN :)

No comments:

Random Quote GBS