Peminat Setia

Monday, January 28, 2013

Hidup Kembali Normal

Assalamualaikum dan selamat tengah malam buta..

Malam ni ter rajin post kisah kehidupan gua yang kembali normal ke alam persekolahan eh alam unibersiti

*Alhamdulillah Line internet micet dah benarkan kami bukak blogger.com

*Jerang air kejap - Mujurlah water heater depan mata
*bukak tab Hotot tengok orang bash Jajam Dino

Kuajaq punya jiran bilik sebelah.. Kutuklah gua memacam nanti gua suruh saka belaan gua serang korang.. Biar tinggal tulang je korang!! RAWR!! *Saka Denesor kau.. bukan saka rimau atau buaya..

*Sambung bukak tam blogger.com
*tengah menaip..
*Teringat nak sambung tengok RunningMan episode 123 tapi tepis niat tu.. nanti tak dapat blogging
*terbaca tuit kawan mengadu sem 2 ni susah.. -sama-samalah kita harungi wahai sahabat.. InshaAllah
*Ada kawan mintak lab manual Organic Chemistry
*bukak group Micet94 upload lab manual OC

Bosan tak baca kisah gua sekarang ni.. Hurm beginilah kehidupan studeng gua kat UniKL micet..
Tapi sem ni kira ok lah dari sem lepas blogger.com  bulih bukak bulih la den update blog selalu!!

*Phone berbunyik.. Tengok mesej dari Madam Haryanti.. Yehh!! Esok tadak Lecture Math

Argh rasa macam tah pape bila dah tak boleh buat entri yang lucu.. Tah mood tadak.. Perasaan pon tadak.. Ker perlukah aku blogging tengtang chemistry dan engineering je mulai sekarang!
TAK! ITU bukan konsep Taman Dino yang diidamkan!!

Tarik nafas.. Hembus..

Eh jap nak upload gamba.. List subjek Kentang sem 2 ni..


Eh tangan ter gatal nak upload gambar jadual sem ni pulak


Adakah gua je yang rasa jadual ni pack atau orang lain pon rasa macam tu..

Mungkin inikah punca yang bakal menghalang gua dari blogging secara aktip *sebelum ni ektif sangat la tuh LOL!

Ape bulih buat.. Terima jelah kenyataan dah kena belajar bagai nak ghak sem ni.. Doakan gua yer rakan blogger dan reader yang lain


*KucingComelUntukDijual*


Wednesday, January 02, 2013

Bau Duit Dah Dekat (0_0)


Assalamualaikum...

Gambo Pakcik Google

Firstly nak ucap selamat tahun baru.. Selamat berazam baru..
Banggo lak den orang sebut2 namo den KEKEKE!~!

Gua tak pernah berazam kekke..

Tapi tetap nak bagi ucapan selamat berazam kepada korang yang berazam ucapan ini tulus ikhlas dari azam yang tak pernah berazam walaupun nama gua azam... 
SO Tajuk entri dah mengiurkan sangat..

Oh Elaun MARA ku.. kutunggu jandamu eh kedatanganmu

Ginilah gamaknya setiap budak sem 1 yang baru nak up menunggu duit masuk kan.. HAHA~~

Duit tuh kalau dapat akan diurus sebaiknya!! Tiada pembaziran.. Tiada ragu.. Duit itu akan terus gua guna untuk meminang WOW!! MEMINANG!!

Kentut lah nak meminang..

yang penting akan ada bahagian bakal gua korbankan untuk sumbat bagi penuh sikit akaun ASB gua kekeke...

Eh korang nak tanya sikit boleh Apa novel yang NGETOP dan BEST sekarang ni.. Dapat duit ni memang rasanya bakal terkorban sikit untuk novel.. Asik akak gua je belanja novel gua bila lagi kan!! HAHA!!

Random Quote GBS