Peminat Setia

Saturday, April 27, 2013

Suatu Post Di Tengah malam

Assalamualaikum. Apakabo taman dino ku oiii..

Hari ni baru teraso nak up satu entri.. perhaps jadi seorang studeng melimitkan masa gua hapdet blog.. payah jugak jadi student ni lol..

Podia gua carutkan ni woii.. mana ada benda senang dalam dunia ni.

"Sesungguhnya kepahitan itu yang bakal mengajar kita erti kemanisan"-terbaca kat fb

Yup setuku sangat ngan idiom tersebut :-)
Kemanisan takkan pernag datang semudah beli gula kat kedai runcit mahupon super market.

"Kak saya nak sekilo kemanisan dalam kehidupan"

Pernah korang dwngar ayat cem ginih hahaha. Mahu makan tampo atau penerajang toke kedai nanti.

Semalam tamatlah sudah sesi kelas mengelas , lab-mengelab di MICET terchenta. Semakin banyak pengalaman yang dapat.

Dah last2 ni baru dok pikir balik cara pengurusan hidup yang gua atur sepanjang sem 2 ni memberangsangkan atau tak .

Berdasarkan penelitian memang hampeh. Banyak yang tak ikut agenda dan matlamat sem 2 yang telah gua set awal sem haritu.

Biasalah manusia x pernah lari dari kesilapan :-) chill sudah. Apa yang kita kena lakukan pas ni adalah penambah baikan :-).

Pahit manis sem ni akan terus berlalu. Huhu apa yang bakal menyusul adalah study week dan final exam. Fuh fuh sempot.

Tuh jadual gua gua tampal sekali kat entry ni... minggu depan gua rasa macam nak menghambakan diri kat library je kot huhu..

Eh tu je kot apa yang den mau tulis malam ni huhu..

Sunday, April 14, 2013

Brace Your Self

Assalamualaikum..

Selamat datang ke taman dino.. Fuhh Fuhh berhabuk rumah kesepuluh den ni haa..

Bukan taknak update. Tapi keadaan tak mengizinkan..

Atas masalah teknikal line internet di kampus kesayangan gua hilang.. Mungkin modem telah dihantar ke tempat lain oleh Bartholomew Kuma <--- sila search google sendirik gua tepek gambo saje bulih?


Nampak sangat gua kalut nonton One Piece sementara cuti 4 hari ni kan.. Hoi hoi jajam hang jangan buat gila meh kita tengok Planner Minggu depan :

Selasa - CPP TEST
Khamis - ANALY TEST, MATH TEST,
Jumaat - ORGANIC TEST, MANDARIN TEST

Opocot terkejut den mengadap natang ni..

Komen Saya untuk hari2 tersebut -

Selasa - Hai CPP saya sayang awak
Khamis - Hai Analy saya rasa saya nak baca awak sampai muntah dan awak pulak Math sila kawan dengan saya jangan cari X awak
Jumaat -  Organic saya nak jadi chemical engineer berjaya so awak kena tolong saya, awak pulak mandarin kalau saya dapat A- lagi sem ni siaplah awak.

Doakan kejayaan gua ye sahabat. T_T leleh air mata tadah tangan mintak ampun , maaf kalau ada salah silap halalkan makan minum gua..... RAWR!!

Random Quote GBS