Peminat Setia

Wednesday, August 26, 2015

Matang!?!

Pergh fuhh fuuh
Sembur ridsect, Sembur Ambipur.
Jilake ni blog ke stor yang tak pernah dikemas..
Tetiba gua rindu nak mengarang kat blog. Lama betul aku tak ngarang kat sini. Last entry bulan 10 tahun lepas. Hamek hengko.
Tajuk entry kalini MATANG
JILAKE umo dah 20 tahun takkan tak matang-matang lagi,
Mustahil paling-paling pon engkorang dah matang secara paksa!!!
EH binatang apa matang secara paksa. Hengkorang pegi lah google sendiri kah3!!
Bila dah lama tak bukak blog, baca entry lama semua nya sengal gila, poyo!!
Zaman lepas spm apa lah sangat ilmu yang ada.
Bukan mudah nak dikatogerikan matang ni
Perangai engko, rupa engko, body language engko, ilmu engko, kawan engko dan macam-macam engko lagilah boleh menunjukkan kematangan engkorang.
Kekadang bila tengok muka dah kenmain serabut serabai serba serbi bulu ada, misai, janggut, jambang semua engkorang bela kekonon hamek inspirasi nak jadi Wak Doyok. Muka matang kay muka matang. Tapiiii engko tengok tu.. perangai merajuk kuat yang hamat. Ok terus cancel kata tak matang.
Ada orang tegur cuba jadi matang. Bagi aku tengok diri dulu matang tak matang. Ni kalau menegur sbab nak nampak macho nak nampak manly tu bukan matang ya dik siyes talk. Cara kau tegur orang tu pon bole tunjuk ko matang tak sekian.

No comments:

Random Quote GBS