Peminat Setia

Wednesday, January 28, 2015

Sorry Tak Melayan

Assalamualaikum

Ohh Sorry sorry wahai adik2 yang pernah cari info pasal course di UniKL MICET.
Tak layan blog sepanjang study *tak teringat pon yang pernah ada blog hahaha!! Sorry ye

Kalau ada soalan berkenaan course baik korang semua boleh PM di fb aku,
search je Muhamad Jajam :D!!!

Sorry short update je malam ni sebab baru lepas balik makan2 well
My sister dapat mengajar dekat Sarawak so my mum memang sibuk dan merisauinya punnn adohai.
Takpo tunggu turn den fly obersea lak ye mak!! *Kalau dapat hahaha!!


Monday, January 26, 2015

Bazingga!!!!

Assalamualaikum

2 tahun aku tak bukak blog ni
Ni baru terdetik nak bukak
Apa cita readers semua, ada ke lagi reader haahaa

Sorilah semua
Baru ada masa free
*padahal ada je masa free noobs!

Ok latest update, aku baru je habiskan sesi belajar sepanjang diploma alhamdulillah result tu boleh la ringankan beban mak ayah, tunggu praktikal je ni haha!

Praktikal untuk diploma ni aku pilih untuk sambung buat CHASEP - halal executive program lah senang cerita.
3 bulan belajar teori then barulah 3 bulan lagi buat praktikal.
Teori tu dekat UniKL tercinta gua yaitu UniKL MICET

Aku dak dak overly attached kat MICET ni
Kau kutuk MICET aku sepak
*tapi kalau kau kutuk benda yang betul aku join!! KAH3!!!

Ok tu jelah untuk kalini doakan aku lebih istiqamah untuk blogging haha! MUAH CIKED!!!

Random Quote GBS